Mijn methodiek Life coaching Art2wisdom

Art2wisdom Coaching is in de eerste plaats een veilige haven waar aandacht is voor je verhaal, je dromen, je doelen. Er is aandacht voor je gevoelens en gedachten die werken als een blokkade en jou niet in actie laat komen. Art2wisdom Coaching past een andere coachingsstijl toe dan de reguliere coaches om los te komen van die blokkades: een combinatie van expressieve, cognitieve en energetisch behandelmethoden. 

 

In de praktijk onderzoeken we emoties, gedachten en gedragspatronen, die je belemmeren in je groei, je functioneren en het realiseren van je dromen en doelen. We stellen een stappenplan samen daar waar we verandering in willen aanbrengen. We gaan over tot het concreet en visueel maken van je doelen, dromen, en je uitdagingen, wat er nodig is om tot actie over te gaan. Dit onder intensieve begeleiding van je  coach. Maak kennis met je coach!

 

Na Art2wisdom coaching:

 1. kun je je gedrag en emoties beter reguleren,
 2. ga je anders om met problemen en uitdagingen,
 3. heb je meer vertrouwen in jezelf en je innerlijk leiderschapskwaliteiten,
 4. heb je meer "feel" met wie jij bent, wat jij wil en waar jij naar streeft.

Waarom nou juist een alternatieve coaching?  

Omdat bij de reguliere coaching vaak het dialoog centraal staat. Het verwoorden alleen van wat er innerlijk speelt dekt niet altijd DE lading in het uitdrukken van emoties, het denken en de consequenties hiervan op gedrag en de omgeving! Wat houden mijn coachingsprogramma's nu in?

 

 Het Art2wisdomcoaching Next Level Consciousness programma:

 • Insights -> Bewustwording van het ZELF: kleur bekennen en beeldend of verhalend vormgeven van: Wie ben ik? Wat wil ik? Wat zijn mijn doelen? 
 • ReCognition -> Bewustwording van patronen: registreren van gedrag, emoties en gedachten bij bepaalde gebeurtenissen/acties, die leiden tot beperkingen: Waar loop ik tegen aan? Wat zijn mijn uitdagingen? Wat heb ik nodig?
 • Access Consciousness Bars® -> Bewustzijn en eenheid creëren zonder oordeel: loslaten van oude conditionering die je gedachten, gevoelens en emoties kunnen beïnvloeden. Verandering in mindset door niets te doen.
 • Clearing Statement -> toelaten zonder oordeel, energetisch opschonen van blokkades, affirmaties, starten met schone lei. Waarlijk JIJ te ZIJN zonder oordeel!

 

DOEL: Hierdoor wordt op emotioneel, cognitief en energetisch gebied blokkades opgeheven.

Tijdens dit programma leer ik:

 • je contact te maken met je Innerlijke Leiderschap en gebruik te maken van je Innerlijke kompas.
 • je los te komen van je oude conditionering en anders te kijken naar je zelf en je omgeving.
 • je weer in jezelf te geloven met hart en ziel.
 • je in je kracht te staan.

"Tijdens mijn coachingstraject heb ik Juanita ervaren als deskundig, professioneel, goede mix van voorbereiding maar ook los kunnen laten als ‘t anders liep. Ik zou Juanita als coach aanraden. Zij is zeer goed voorbereid, er is een leuke afwisseling aan opbouw van de oefeningen, visualisatie, ademhaling, creatief, huiswerk. Zij is Flexibel, maakt gebruik van haar intuïtie.

Soms iets sturend, maar dat zal voor mij nodig geweest zijn.

Ik heb veel geleerd in zaken anders te bekijken, waar ik voorheen moeite mee had."

Sonja