Aanbod Coaching Art2wisdom

 Je emoties en gedachten reguleren

 

"Ik heb moeite mijn emoties te uiten, ze echt te voelen of te begrijpen. Druk ze bewust liever weg, want ze zitten me in de weg. Lukt me daardoor maar niet mijn doelen te realiseren. Weet ook eigenlijk niet eens wat ik wil. Ben het contact met mezelf verloren en ben tijdelijk mijn koers kwijtgeraakt. Wat moet ik doen en hoe ga ik dat aanpakken?"

 

 

 

 

Je wilt misschien de baas zijn over je emoties, maar dat lukt je niet altijd. Je voelt je vaker machteloos, teleurgesteld, boos, geïrriteerd, verdrietig, dan je zou willen.  Emoties beïnvloeden je presteren op je werk en thuis, verstoren de harmonie in je relaties met anderen in je omgeving. Misschien ben je inmiddels wel emotioneel uitgeput door alle prestatiedruk van je omgeving! Je wilt graag nieuwe doelen stellen en iedere keer dat je er aan wilt beginnen, merk je dat het je maar niet lukt ze te realiseren. Waar komt dit toch door?

 

Misschien heb je nog dromen en denk je regelmatig na over waar jij het liefst staat over 2 jaar. Maar eigenlijk heb je geen helder beeld van WAT, WAAR en HOE van jezelf over 2 jaar. Lukt het je maar niet te focussen om je doel te bereiken? Wat is de reden dat je die nog niet bereikt hebt? Heb je moeite met risico's te nemen en uitdagingen aan te gaan. Blijf je liever in je vertrouwde vaste patroon? Of zijn er andere obstakels? Wat doe jij als je merkt dat dit je persoonlijke groei in de weg staat? Laat je het er bij zitten? Of zeg je liever tegen jezelf: "Nee, ik wil groeien, ik wil loslaten, ik wil verandering!" Maar weet je eigenlijk niet hoe.

 

Hoe graag wil je het anders? Hoe vaak zie je die droom voor ogen, maar de eerste stap er naar toe is moeilijk en je weet eigenlijk niet hoe. Er zit vast een verhaal achter en je hebt een coach nodig die echt naar je verhaal luistert. Een coach die je handvatten geeft zodat jij je bestemming kunt bereiken.  Hoe zou het zijn voor jou?

 

  

 

Maak kennis met je Droomcoach:

"Ik luister naar je verhaal, naar je dromen, doelen en uitdagingen. Ik geef je handvatten om de volgende stap te nemen naar die droom."

Juanita van den Broek


"Superleuk! Je ontdekt een hele nieuwe en leuke IK! Wat een inspirerende sessie was dit, zeg! Ongelofelijk wat het los kan maken in je! Really enjoyed the ride!"

Anita


 

Het Art2wisdomcoaching Next Level Consciousness programma:

  • Insights -> Bewustwording van het ZELF: kleur bekennen en beeldend of verhalend vormgeven van: Wie ben ik? Wat wil ik? Wat zijn mijn doelen? 
  • ReCognition -> Bewustwording van patronen: registreren van gedrag, emoties en gedachten bij bepaalde gebeurtenissen/acties, die leiden tot beperkingen: Waar loop ik tegen aan? Wat zijn mijn uitdagingen? Wat heb ik nodig?
  • Access Consciousness Bars® -> Bewustzijn en eenheid creëren zonder oordeel: loslaten van oude conditionering die je gedachten, gevoelens en emoties kunnen beïnvloeden. Verandering in mindset door niets te doen.
  • Clearing Statement -> toelaten zonder oordeel, energetisch opschonen van blokkades, affirmaties, starten met schone lei. Waarlijk JIJ te ZIJN zonder oordeel!

 

DOEL: Hierdoor wordt op emotioneel, cognitief en energetisch gebied blokkades opgeheven.

Tijdens dit programma leer ik:

  • je contact te maken met je Innerlijke Leiderschap en gebruik te maken van je Innerlijke kompas.
  • je los te komen van je oude conditionering en anders te kijken naar je zelf en je omgeving.
  • je weer in jezelf te geloven met hart en ziel.
  • je in je kracht te staan.