Wat zeggen mijn klanten van mijn kunsten?


Commentaren: 9
 • #9

  Liesbeth Van der voort (zaterdag, 17 november 2018 17:49)

  Hele leuke workshop speksteen gedaan bij Juanita. Gezellig, leerzaam en je gaat met een heerlijk leeg hoofd naar huis. En met een mooi werkstuk, superleuk!

 • #8

  Nelleke (vrijdag, 15 juni 2018 15:43)

  Het was een hele onderneming
  De reis naar binnen
  En ik door speksteen te bewerken
  Vorm kon geven aan *daar!
  Waar ik de kern heb geraakt.


  Ik voel mij geslaagd!

  Bedankt Juanita♡

 • #7

  Herman (donderdag, 29 maart 2018 09:12)

  De workshop Speksteen Bewerken is ABSOLUUT weer eens zo'n onderscheidend te geven kado voor bijvoorbeeld:
  Kerst
  Verjaardag
  Vrijgezellenmiddag
  Viering van vriendschap
  of gewoon zo iemand blij maken.

  Moeilijk of ik ben niet zo'n creatief/knutselaar!!
  Ik heb het enkele maanden geleden gedaan en onderleiding van Juanita een fantastisch resultaat geboekt.
  Je vrienden(innen) vergeten dit kado NOOIT meer.

 • #6

  Sanne (woensdag, 24 januari 2018 11:34)

  Die eerste stap was een hele goede in je juiste richting! Wat een bijzondere ervaring om emoties die me dwars zaten te laten gaan tijdens het kunstzinnige proces! Waardevolle momenten met nieuwe inzichten neem ik mee naar de volgende stap! Ik was mezelf een beetje kwijt, en wist niet hoe ik tijd en ruimte voor mezelf kon winnen. Was onrustig en onzeker. Maar daar heb ik nu mee leren omgaan! Ik ben je heel dankbaar, Juanita!

 • #5

  Sandra (zondag, 03 december 2017 21:42)

  Hele mooie ervaring gehad met t speksteen bewerken. Mooi sieraad gemaakt. Voel me er ook echt mee verbonden, omdat ik t heb gemaakt vanuit mijn eigen creatiekracht. Doordat ik t bij me draag, voel ik de kracht en energie vanuit de steen. Heel bijzonder!! En nogmaals bedankt lieve Juanita voor deze bijzondere ervaring.

 • #4

  Yvonne Den Boer (maandag, 20 november 2017 16:55)

  Vandaag een workshop Intuïtief schilderen gedaan.
  Iets wat ik niet gauw zou doen, maar wat wel heel verrassend was.
  Ben verrast door mijn eigen ik.
  Dit zou iedereen moeten.
  Bedankt Juanita,
  Leuk!

 • #3

  Sandra de Gier (vrijdag, 17 november 2017)

  Mooie ervaring opgedaan tijdens de workshop intuïtief schilderen bij jou, Juanita, je neemt er alle tijd voor om me zo weer dichter bij mezelf te brengen en weer mijn innerlijk kind te ontdekken. Heel waardevol en inspirerend.
  Je bent een geweldig mens!

 • #2

  Ruud Schouten (vrijdag, 17 november 2017 14:36)

  Fijne workshop "Intuïtief Schilderen" waarin het innerlijke dat speelt ruimte en aandacht krijgt in 3 uur creativiteit. Het thema Innerlijk Kind krijgt zeker de kans om spelend en genietend los te komen en waarin we ook nog een stukje de diepte in gaan. Zeker de moeite waard om dit vaker te doen!

 • #1

  Monique Brugman (zaterdag, 11 november 2017 10:24)

  Ik ben begonnen met een workshop intuïtief schilderen. Heb daar in een gezellige ontspannen sfeer een stukje van mezelf mogen ontdekken.

  Daarna samen mijn dochter Amber en Dorien de eerste technieken van het schilderen ervaren in zes lessen schilderlab. Dit was een super gezellige creatieve manier van 'uiteindelijk' ontspannen bezig zijn.

  Tussendoor met vriendin Manja (als verjaardagscadeau) een workshop speksteen bewerken gedaan. Heerlijk met je handen en wat gereedschap natuurlijk, bezig zijn om van een ruw stuk steen iets moois te maken en te ontdekken wat er onder die ruwe laag zit.

  Gisteren mijn tweede schilderlab workshop samen met Dorien afgesloten. Werken met verf, pasta's, veertjes, touw, papier, textiel....was erg leuk om te ervaren wat daarmee mogelijk is.

  En nu....Dorien en ik gaan gewoon door. Ik ga nog een schilderij afmaken en me daarna concentreren op het speksteen bewerken want dat is echt mijn ding.

  Dank je wel Juanita, tot snel!