Praktijk en Atelier

Praktijk Art2wisdom

Praktijk Art2wisdom is in de eerste plaats een veilige haven waarin alles wat zich tijdens coaching & counseling afspeelt, binnen die muren blijft. De intentie is dat jij je bij je eerste bezoek aan de praktijk al snel thuis voelt. Dat je bij een 2de bezoek direct vertrouwd bent met de energie. Vertrouwen scheppen en integer zijn staat hoog in het vaandel van Art2wisdom. Belangrijk als er momenten kunnen ontstaan dat jij je kwetsbaar durft op te stellen tijdens de gesprekken die we voeren. Art2wisdom is een praktijk waar blijdschap, boosheid, angst, teleurstelling en verdriet gedeeld wordt. Waar geluisterd wordt naar je verhaal, aandacht is voor waar jij tegen aanloopt. Waar negatieve energie opgeschoond wordt en er ruimte gemaakt wordt voor nieuwe energie. Waar dromen dichter bij komen!

 

Hoe zie jij jezelf over twee jaar? Daar heb je vast wel eens over nagedacht. Meer verder dan dat is het niet gekomen. Waarom eigenlijk? Lukt het je niet te focussen om je doel te bereiken? Heb je moeite met risico's te nemen en uitdagingen aan te gaan? Herinnert het je aan die vervelende nare ervaring? In hoeverre staat het je dan in de weg of blokkeert het je? Laat je het er bij zitten? Of is her verlangen zo groot geworden inmiddels dat je nu liever tegen jezelf zegt: "Nee, ik wil groeien, ik wil loslaten, ik wil verandering!" 

 

Hoe graag wil je het anders? Hoe vaak zie je die droom voor ogen, maar de eerste stap er naar toe is moeilijk en je weet eigenlijk niet hoe. Er zit vast een verhaal achter! Je hebt een luisterend oor nodig. Iemand die oprecht betrokken is en verbinding met je wil maken, die vanuit het hart werkt, die samen met jou wil sparren en die eerste stap wil te maken. Een coach die je handvatten geeft, zodat jij je bestemming kunt bereiken. Hoe zou dat voor jou zijn?


   Maak kennis met je coach:

"Ik luister naar je verhaal, naar je dromen, doelen en uitdagingen. Ik geef je handvatten om de volgende stap te nemen naar die droom."

 

Inspirator van Vrije Geest Unlimited

Juanita van den Broek


Atelier Art2wisdom

Atelier Art2wisdom is een heilige haven waar expressie gegeven wordt aan ideeën, dromen, gedachten, emoties die naar boven komen tijdens het sparren en de gesprekken die gevoerd worden binnen die 4 muren van de praktijk. Respect en geen oordeel voor elkaars werk zijn de sleutelwoorden. 

Hier worden kunstzinnige activiteiten georganiseerd, zoals workshops schilderen, tekenen, boetseren, beeldhouwen en het bespelen van instrumenten. Tijdens het creatieve proces is er even geen tijd voor de dagelijkse zaken, maar juist een moment is voor jezelf. Er is geen stress, maar er wordt intense rust ervaren in het atelier. 

Tijdens het creatieve spel:

  • activeer je je rechter hersenhelft, waar emoties en gevoelens verwerkt worden,
  • maak je verbinding met je intuïtie waardoor je in een staat van ZIJN komt,
  • laat je je handen het werk doen, waardoor je energiestroming opgang komt,
  • werk je vanuit je hart, en ontstaat er een zekere mate van rust en ontspanning.

 

Je emoties en gedachten reguleren

 

"Ik heb moeite mijn emoties te uiten, ze echt te voelen of te begrijpen. Druk ze bewust liever weg, want ze zitten me in de weg. Lukt me daardoor maar niet mijn doelen te realiseren. Weet ook eigenlijk niet eens wat ik wil. Ben het contact met mezelf verloren en ben tijdelijk mijn koers kwijtgeraakt. Wat moet ik doen en hoe ga ik dat aanpakken?"

 


"Superleuk! Je ontdekt een hele nieuwe en leuke IK! Wat een inspirerende sessie was dit, zeg! Ongelofelijk wat het los kan maken in je! Really enjoyed the ride!"

Anita