· 

Het creëren van Rust, Tijd & Ruimte in crisistijd

Rust, Tijd & Ruimte in deze Crisis

Tijd voor verandering

Rust, tijd en ruimte om een nieuw onderwerp voor mijn Blog te bedenken …..Tjah! Lastig eigenlijk als het op dit moment veel gaat over het Corona Virus en er genoeg over te horen en te lezen valt op TV, Internet, Sociale Media. We delen allemaal graag onze ervaringen, meningen en ideeën over dit thema, wat het met ons doet, hoe we het moeten aanpakken, waar we op moeten letten, enz. Het blijft ons bezighouden. Het is een uitdaging om je gedachten los te koppelen van dit onderwerp, om er even niet mee bezig te zijn, vooral als ondernemer. Want hoe ga je nu de eindjes aan elkaar knopen?

 

Elke ondernemer ondervindt de effecten van het Corona Virus en maakt uit noodzaak gebruik van zijn eigen creatieve vermogen om toch business te blijven genereren. Onze creativiteit wordt door dit virus erg op de proef gesteld. Zo erg zelfs dat we totaal anders moeten gaan denken en ondernemen ver buiten de vaste paden en perken om. Voor sommigen gaat dit proces hun vrij gemakkelijk af, kunnen snel schakelen. Maar voor anderen valt dit zwaar en hebben ze meer tijd en ruimte nodig. 

 

We passen ons aan, we zijn alert, durven toch ook geen risico’s te nemen. Het houdt ons flink bezig in ons ondernemen. Wat mij het meest bezighoudt, zijn de consequenties op lange termijn. Opmerkelijk hoe dit wereldwijd ons toch zo snel in zijn greep heeft genomen! 

Druk in je hoofd

Maar goed………. Creativiteit en ondernemen, een vaste combinatie. Ze kunnen niet zonder elkaar. Wat ook zeker komt kijken bij het ondernemen is rust, tijd en ruimte. Je doet je uiterste best, maar toch merk je waarschijnlijk dat je in dit proces tegen bepaalde (innerlijke) concepten aanloopt en niet verder komt. Ondervind je bijvoorbeeld dat je niet helder meer kunt nadenken om nieuwe mogelijkheden te bedenken in dat ondernemen. Merk je dat de stress steeds hoger oploopt en kun jij juist je hoofd niet meer koel houden. Raak je nu eerder in paniek dan voorheen. Heb je zelfs meer tijd nodig om tot een subliem idee te komen. Vroeger had jij daar geen last van, maar de laatste tijd zit je vast. En dat is heel zuur!

 

 

Ervaar je die druk in je hoofd, loop dan eens langs mijn praktijk. Kom binnen en ondervind Access Consciousness 32 BARS. In 60  minuten zorg ik dat je rust in je hoofd krijgt, geen stress en meer volledige ontspanning

Gedurende 60 minuten maak je een innerlijk reis en loop ik de 32 drukpunten (32 BARS) rondom je hoofd na. Na 60 minuten ben je van die druk af, voel je je licht en loop je fluitend mijn deur uit met nieuwe energie!

Lijkt je dat wat? 

STRUCTUUR, TIJD EN RUIMTE

 

Wat gebeurt er tijdens die 60 minuten? Die 32 punten corresponderen met een aantal levensgebieden die voor jou heel belangrijk zijn:

  •  Communicatie, bewustzijn en controle;
  • Vreugde, verdriet en andere emoties;
  • Vorm en creativiteit;
  • Structuur, tijd en ruimte;
  • Gezondheid, lichaam en seksualiteit;
  •  Bewustzijn en herstel;
  • Hoop, toekomst en dromen.

 

Kort gezegd: Bepaalde gedachten en emoties die je verzameld hebt gedurende je hele leven zijn gekoppeld aan deze levensgebieden. De processor in je hoofd verwerkt ze en slaat ze op, al die jaren. Ze zijn nuttig, maar veroorzaken ook een hoop onnodige rommel (denk aan: coockies) in je denkvermogen. Deze gebieden worden tijdens die 60 minuten onder de loep genomen. Er wordt onderzocht of die gedachten en emoties nu nog wel effectief zijn, en in hoeverre ze jouw ondernemingsvermogen blokkeren. Wat niet meer nuttig is, wordt verwijderd. Door de behandeling vindt er een herstructurering plaats (defragmenteren) in de opslagruimte van je hoofd, waardoor er meer ruimte gecreëerd wordt voor nieuwe ideeën. 

 

Na die 60 minuten is er een nieuwe structuur gevormd en voel je je een stuk energieker, geniet je van een betere nachtrust en diepere ontspanning, heb je een betere focus en concentratievermogen, ervaar je minder stress. Het concept “loslaten” gaat je makkelijker af. Er is meer innerlijk rust, tijd en ruimte voor jezelf en je ontwikkelt een energiekere levenshouding. Wanneer het nodig is, ben je zelfs bereid verandering in je levenssituatie aan te brengen. En dat terwijl je wellicht allergisch bent voor verandering.

 

Hoe dit precies werkt, laat ik voor nu achterwegen. Ik houd het graag kort en simpel. Kom het gewoon een keer ervaren. Ontdek wat het voor jou kan betekenen. Stel je eens voor wat je zou doen, als niets je meer in de weg staat!!

Wat zou jij doen?

Reactie schrijven

Commentaren: 0