Art2wisdom

Praktijk - Atelier - Galerie

Impressie & Expressie

Art2wisdom is niet alleen een praktijk voor coaching. Art2wisdom is ook een atelier en heeft een galerie!

Aandacht voor Impressie & Expressie zijn voor Art2wisdom heel belangrijke waarden. Waarom? De indrukken die we opdoen in ons dagelijks leven hebben impact op onze gemoedstoestand. Het cognitief verwerken van die indrukken gaat altijd gepaard met emoties. Hoe heftiger die emoties, hoe heftiger de triggers. Als we hier op tijd geen juiste aandacht aan geven dan zorgen ze voor blokkades: fysiek en mentaal, emotioneel en energetisch. We merken dat in ons functioneren.

In de gebieden waar blokkades zijn, ontstaan tegenwerkende krachten. Op de lange termijn blokkeren we cognitief en ontstaat er kortsluiting.

 

In het atelier maken we tijd en ruimte vrij voor wat er in ons leeft. Er is aandacht voor belangrijke waarden, maar ook de innerlijke blokkades worden volop belicht. We volgen de flow van impressie & expressie door met kunstzinnige opdrachten aan de slag te gaan: uiting geven aan onze innerlijke indrukken (gevoelens en emoties), zodat het effect hiervan cognitief doorwerkt. De opdrachten zijn zo opgebouwd dat die indrukken een ander perspectief krijgen en resulteert naar een positievere lading. 

 

Tijdens de opdrachten word je intensief begeleid door je coach.  Je hoeft niet te kunnen schilderen, tekenen of boetseren om expressie te geven aan je emoties. Je werkt abstract vanuit je gevoel en intuïtie zonder dat je denken hier een rol bij speelt. 

 

Jouw Creatieve Proces werkt helend, wanneer jij je hierin VRIJ kunt voelen en VRIJ kunt zijn, durft te experimenten met kleuren, vormen en materialen, zodat tijd en ruimte er niet meer toe doen. Durf helemaal los te gaan. Alleen Jij en je creativiteit!


Art2wisdom Galerie