Reviews

- ervaringen van klanten -

Commentaren: 17
 • #17

  Marcel (woensdag, 08 juli 2020 18:47)

  Ik kan Juanita van harte aanbevelen. Al 2 sessies Access Consciousness 32BARS gehad! En derde komt er aan! Diepe lagen van ontspanning werden aangesproken. Super behandeling!

 • #16

  Mike Venekamp (maandag, 11 mei 2020 08:31)

  Nadat ons bedrijf failliet was gegaan, had ik wel even wat te verwerken en op te ruimen. De 32 Bars behandelingen van Juanita helpen mij om dit te doen, ik ervaar nu ruimte en zin om met vertrouwen aan mijn nieuwe de toekomst te werken. De donkere wolk in mijn hoofd heeft plaats gemaakt voor de zon.
  Ik heb nu 3 behandelingen gehad. Verrassend hoe snel ik een positief resultaat heb ervaren. Ik zal in de toekomst toch minimaal 1 x per jaar mijn APK behandeling bij Juanita blijven doen.
  Voor nu bedankt Juanita, dit heeft mij een enorme stap voorruit geholpen!

 • #15

  Hannelies (woensdag, 29 april 2020 10:11)

  Tijdens de coaching voelde ik respect omdat alles te bespreken is. Van binnen voelde het veilig genoeg om diep in mijzelf te kunnen kijken en te voelen. In kunstzinnige opdrachten kon ik heel diep gaan en verbaasde ik mezelf ook wel door wat er naar de oppervlakte kwam. Het heeft me een goed gevoel gegeven over mezelf en daar heb ik nog steeds plezier van. Voel me nu veel beter en kan het zonder coaching. En als ik even een update nodig heb weet ik Art2wisdom Coaching te vinden. Dus waardevolle coaching. Juanita gaat ook per keer laten gebeuren wat er gebeurt, coaching ligt niet vast maar laat zij afhangen van wat zij ter plekke aanvoelt. Daar hou ik van.

 • #14

  Annemieke (woensdag, 29 januari 2020 17:01)

  Ik liep vast in wat ik wilde, de twijfel die iedere keer weer leidend werd. Ik was uitgeput en werd haast depri. Ben bij Art2wisdom Coaching begonnen met de 32 BARS behandelingen om rust en ruimte in mijn hoofd te creëren. Wat een ervaring was dat alleen al!! Daarna overgestapt op coaching (in haar Hippiebus gestapt hihih....) en het heeft me geleerd mijn eigenwaarde beter in te schatten, minder bezig te zijn met wat anderen van mij vinden, meer te voelen wat ik wil in dit hele verhaal, makkelijker keuzes te maken. Ik ervaar wat vrijheid voor mij is gaan betekenen, dankzij de professionele coaching van Juanita! Ik kan het iedereen aanraden!

 • #13

  Diana Douma (vrijdag, 07 juni 2019 18:33)

  Ik heb echt genoten van de workshop, en vooral de zelfreflectie die mij zoveel inzichten gaf. Ik voelde de energie van de creativiteit loskomen, en wil zeker meer hiervan ervaren. Het heeft mij geactiveerd om door te gaan, met wat ik geleerd heb. Dank je wel voor deze mooie workshop, heel inspirerend �❤️���

 • #12

  Sandra de gier (zaterdag, 01 juni 2019 22:57)

  Heb voor t eerst een Access bars behandeling ontvangen van Juanita. Vond het een mooie ervaring, ook heel rustgevend. Voelde ook al meer ruimte in mezelf ontstaan. Zeker de moeite waard, de volgende behandeling staat ook al gepland. Ik kijk er zeker weer naar uit!! Dankjewel lieve Juanita.

 • #11

  Judith (zaterdag, 02 maart 2019 15:04)

  Wat een goed begin van het weekend. De workshop Speksteen gevolgd bij Juanita. Onder begeleiding kun je heerlijk je gang gaan. En aan het einde van de workshop heb je een geweldig eindresultaat om mee naar huis te nemen. Top !

 • #10

  Sonja (maandag, 17 december 2018 22:39)

  Afgelopen zaterdag meegedaan aan workshop Intuïtief schilderen bij Juanita van den Broek van art2wisdom.nl met als thema: ‘Wat vertelt jouw schilderij je’. Dit is het eindresultaat! Het was weer bijzonder om te doen en heerlijk om weer eens te ervaren wat creatief bezig zijn met je doet. Ik heb weer Inspiratie opgedaan voor 2019 en ga af en toe weer langs bij het open atelier dat Juanita begeleidt op de zaterdagochtend om verder te gaan met schilderen of speksteen bewerken!

 • #9

  Liesbeth Van der voort (zaterdag, 17 november 2018 17:49)

  Hele leuke workshop speksteen gedaan bij Juanita. Gezellig, leerzaam en je gaat met een heerlijk leeg hoofd naar huis. En met een mooi werkstuk, superleuk!

 • #8

  Nelleke (vrijdag, 15 juni 2018 15:43)

  Het was een hele onderneming
  De reis naar binnen
  En ik door speksteen te bewerken
  Vorm kon geven aan *daar!
  Waar ik de kern heb geraakt.


  Ik voel mij geslaagd!

  Bedankt Juanita♡

 • #7

  Herman (donderdag, 29 maart 2018 09:12)

  De workshop Speksteen Bewerken is ABSOLUUT weer eens zo'n onderscheidend te geven kado voor bijvoorbeeld:
  Kerst
  Verjaardag
  Vrijgezellenmiddag
  Viering van vriendschap
  of gewoon zo iemand blij maken.

  Moeilijk of ik ben niet zo'n creatief/knutselaar!!
  Ik heb het enkele maanden geleden gedaan en onderleiding van Juanita een fantastisch resultaat geboekt.
  Je vrienden(innen) vergeten dit kado NOOIT meer.

 • #6

  Sanne (woensdag, 24 januari 2018 11:34)

  Die eerste stap was een hele goede in je juiste richting! Wat een bijzondere ervaring om emoties die me dwars zaten te laten gaan tijdens het kunstzinnige proces! Waardevolle momenten met nieuwe inzichten neem ik mee naar de volgende stap! Ik was mezelf een beetje kwijt, en wist niet hoe ik tijd en ruimte voor mezelf kon winnen. Was onrustig en onzeker. Maar daar heb ik nu mee leren omgaan! Ik ben je heel dankbaar, Juanita!

 • #5

  Sandra (zondag, 03 december 2017 21:42)

  Hele mooie ervaring gehad met t speksteen bewerken. Mooi sieraad gemaakt. Voel me er ook echt mee verbonden, omdat ik t heb gemaakt vanuit mijn eigen creatiekracht. Doordat ik t bij me draag, voel ik de kracht en energie vanuit de steen. Heel bijzonder!! En nogmaals bedankt lieve Juanita voor deze bijzondere ervaring.

 • #4

  Yvonne Den Boer (maandag, 20 november 2017 16:55)

  Vandaag een workshop Intuïtief schilderen gedaan.
  Iets wat ik niet gauw zou doen, maar wat wel heel verrassend was.
  Ben verrast door mijn eigen ik.
  Dit zou iedereen moeten.
  Bedankt Juanita,
  Leuk!

 • #3

  Sandra de Gier (vrijdag, 17 november 2017)

  Mooie ervaring opgedaan tijdens de workshop intuïtief schilderen bij jou, Juanita, je neemt er alle tijd voor om me zo weer dichter bij mezelf te brengen en weer mijn innerlijk kind te ontdekken. Heel waardevol en inspirerend.
  Je bent een geweldig mens!

 • #2

  Ruud Schouten (vrijdag, 17 november 2017 14:36)

  Fijne workshop "Intuïtief Schilderen" waarin het innerlijke dat speelt ruimte en aandacht krijgt in 3 uur creativiteit. Het thema Innerlijk Kind krijgt zeker de kans om spelend en genietend los te komen en waarin we ook nog een stukje de diepte in gaan. Zeker de moeite waard om dit vaker te doen!

 • #1

  Monique Brugman (zaterdag, 11 november 2017 10:24)

  Ik ben begonnen met een workshop intuïtief schilderen. Heb daar in een gezellige ontspannen sfeer een stukje van mezelf mogen ontdekken.

  Daarna samen mijn dochter Amber en Dorien de eerste technieken van het schilderen ervaren in zes lessen schilderlab. Dit was een super gezellige creatieve manier van 'uiteindelijk' ontspannen bezig zijn.

  Tussendoor met vriendin Manja (als verjaardagscadeau) een workshop speksteen bewerken gedaan. Heerlijk met je handen en wat gereedschap natuurlijk, bezig zijn om van een ruw stuk steen iets moois te maken en te ontdekken wat er onder die ruwe laag zit.

  Gisteren mijn tweede schilderlab workshop samen met Dorien afgesloten. Werken met verf, pasta's, veertjes, touw, papier, textiel....was erg leuk om te ervaren wat daarmee mogelijk is.

  En nu....Dorien en ik gaan gewoon door. Ik ga nog een schilderij afmaken en me daarna concentreren op het speksteen bewerken want dat is echt mijn ding.

  Dank je wel Juanita, tot snel!