Coaching Vrije Geest Unlimited

Eerste stap naar jouw Vrije Geest Unlimited!

Art2wisdom Coaching is in de eerste plaats een veilige haven waar aandacht is voor je verhaal, je dromen, je doelen. Aandacht voor jou in je zoektocht naar jouw VRIJE GEEST Unlimited!! Er is aandacht voor je gevoelens en gedachten die werken als een blokkade en jou niet in actie laten komen, jouw niet tot groei en bloei laten komen. Art2wisdom Coaching past diverse werkvormen toe op creatief, cognitief en energetisch gebied om los te komen van die blokkades en je weer vrij te voelen, zonder oordeel naar jezelf!

 

In de praktijk onderzoeken we de gedachten die gekoppeld zijn aan je emoties en gedragspatronen, en die je in het behalen van je doelen, belemmeren. Samen kunnen we een stappenplan opstellen, reflecteren op elke nieuwe stap die genomen wordt. We gaan over tot het concreet en visueel maken van je doelen, dromen, en je uitdagingen, wat er nodig is om tot actie over te gaan. Dit onder intensieve begeleiding van je coach. Maak kennis met je coach!

 

Na een coaching traject:

 1. kun je je gedrag en emoties beter reguleren,
 2. ga je anders om met problemen en uitdagingen,
 3. heb je meer vertrouwen in jezelf en je innerlijk leiderschapskwaliteiten,
 4. heb je meer "feel" met wie jij bent, wat jij wil en waar jij naar streeft.

 

 Het Coaching Vrije Geest Unlimited programma:

 • Insights -> Bewustwording van het ZELF: kleur bekennen en beeldend of verhalend vormgeven van: Wat voel ik? Wat wil ik?
 • ReCognition -> Bewustwording van patronen: registreren van gedrag, emoties en gedachten bij bepaalde gebeurtenissen/acties, die leiden tot beperkingen: Waar loop ik tegen aan? Wat zijn mijn uitdagingen? Wat heb ik nodig?
 • Access Consciousness Bars® -> Bewustzijn en eenheid creëren zonder oordeel: loslaten van oude conditionering die je gedachten, gevoelens en emoties kunnen beïnvloeden. Verandering in mindset door niets te doen.
 • Clearing Statement -> Toelaten zonder oordeel: Drop Down methode: energetisch opschonen van blokkades, affirmaties, starten met schone lei. Waarlijk JIJ te ZIJN zonder oordeel!

 

DOEL: Hierdoor wordt op emotioneel, cognitief en energetisch gebied blokkades opgeheven door het toepassen van diverse behandelmethoden en werkvormen. Er wordt ruimte gemaakt voor nieuwe energie, ideeën, patronen die effectief zijn om die VRIJE GEEST UNLIMITED te zijn.

 

Tijdens dit programma leer ik:

 • je contact te maken met je Innerlijke Leiderschap en gebruik te maken van je Innerlijke kompas.
 • je los te komen van je oude conditionering en door een nieuwe bril de wereld in te kijken.
 • je weer in jezelf te geloven met hart en ziel.
 • je in je kracht te staan.

Jouw Investering?


"Tijdens mijn coachingstraject heb ik Juanita ervaren als deskundig, professioneel, goede mix van voorbereiding maar ook los kunnen laten als ‘t anders liep. Ik zou Juanita als coach aanraden. Zij is zeer goed voorbereid, er is een leuke afwisseling aan opbouw van de oefeningen, visualisatie, ademhaling, creatief, huiswerk. Zij is Flexibel, maakt gebruik van haar intuïtie.

Soms iets sturend, maar dat zal voor mij nodig geweest zijn.

Ik heb veel geleerd in zaken anders te bekijken, waar ik voorheen moeite mee had."

Sonja