Coaching Catching Creating

- dromen en doelen -

hoofd - hartverbinding

Loskomen van je oude programmering, minder in je hoofd en meer met je hart?

Je hebt misschien al een deel van je oude programmeringen gewist met 32 BARS om ruimte te maken in je hoofd. Dat is fantastisch! Maar misschien ervaar je nog wat twijfel en onzekerheden, als het gaat om emoties. Emoties die in diepere lagen van jezelf zitten en dus ook HART-nekkiger zijn. Welke patronen nog ballast veroorzaken, kunnen we onderzoeken met Catching, Creating en Coaching, als je moedig en nieuwsgierig van aard bent.  Je cruise control gaat namelijk uit om controle los te laten en beter te doorvoelen. En dat kan best spannend zijn, dus uit je Comfort Zone! We gaan buiten de paden treden en op Verkenningstocht. Ook Sociale Media gaat uit, want we willen geen afleiding. Focus! Aanwezig en Alert zijn! Alle zintuigen doen mee! Kijken, horen, voelen, ruiken. Het doel is minder vanuit het hoofd te handelen en meer de verbinding vinden met het hart. Na de 32 BARS behandelingen is er nu meer ruimte voor een ander perspectief. We gaan aan de slag met het vangen van dromen en realiseren van doelen.

Vrij zijn om te Spelen vanuit het Hart, te Experimenteren vanuit Vreugde!!


"Ik liep vast in wat ik wilde, de twijfel die iedere keer weer leidend werd. Ik was uitgeput en werd haast depri. Ben bij Art2wisdom Coaching begonnen met de 32 BARS behandelingen om rust en ruimte in mijn hoofd te creëren. Wat een ervaring was dat alleen al!! Daarna overgestapt op coaching (in haar Hippiebus gestapt hihihi....) en het heeft me geleerd mijn eigenwaarde beter in te schatten, minder bezig te zijn met wat anderen van mij vinden, beter te voelen wat ik wil in mijn verhaal, makkelijker keuzes te maken. Natuurlijk zijn er nog steeds lastige momenten, maar ik heb geleerd naar mezelf eerst te luisteren. Ik ervaar wat vrijheid voor mij is gaan betekenen, dankzij de professionele coaching van Juanita! Ik kan het iedereen aanraden!"

Annemieke (29 januari 2020)


 

Bewust leven in Vreugde en Vrij Zijn, betekent:

 • veel zelfliefde ervaren en jezelf het beste gunnen 
 • mogelijkheden overzien en durven te kiezen voor wat jij wil 
 • moed hebben om te veranderen en uitdagingen aan te gaan 
 • bewust bent van de risico’s en consequenties 
 • je eigen grenzen kunnen aanvoelen en bewaken 
 • prioriteiten kunnen stellen en overzicht te creëren in situaties
 • kunnen handelen zonder dat emoties leidend zijn of je in de weg zitten
 • blijven voelen wat de omgeving met je doet zonder stress te ervaren 
 • makkelijk kunnen schakelen van ongemakkelijk naar ontspannen 
 • bewust genieten van de kleine momenten in je leven en plezier hebben
 • de balans steeds te kunnen opmaken waar je staat 

Stap in de Art2wisdom bus voor

Catching, Creating en Coaching

en help jezelf naar hoger multibewustzijn. 

Klaar voor voor die overwinning/vertrek 

 

Als jij klaar bent voor deze reis, stap je in de bus van Art2wisdom Coaching, voor creativiteit, plezier maken, lachen, huilen, genieten. Er zullen ook hobbels op en kuilen in de weg zijn, waardoor deze reis niet altijd even comfortabel is. Met deze methodiek word je uitgedaagd te onderzoeken wat je onderweg tegenkomt en ervaart. Het doel van deze trip is eerst samen met jou het beste van jezelf te belichten. Sleutelwoorden voor deze trip zijn vertrouwen, bereidheid, openheid, verantwoordelijkheid, gelijkwaardigheid, veiligheid, discretie en respect. Jij mag je vrij voelen jezelf te zijn. 

Wat is je volgende stap?

Eenmaal in de Art2wisdom bus ontmoet je je reisleidster (coach) Juanita. Zij maakt graag gebruik van symboliek en metaforen in de dynamiek van kunstzinnige expressie. Dat betekent dat gevoelens en emoties een andere waarden en betekenis krijgen met creatieve opdrachten. Op creatieve wijze geef je betekenis aan wat er in het veld aanwezig is: de heuvels en dalen, de struikelblokken, de hobbels en kuilen. Samen onderzoeken jullie de gebieden die van essentieel zijn. Daar vinden jullie de tools, die van onschatbare waarden zijn.

Wat neem je mee op reis?

Je bent benieuwd, nieuwsgierig en bereid verandering aan te brengen, patronen te doorbreken. Je hebt een positieve basishouding.

Je staat open voor nieuwe ideeën, confrontatie, feedback en reflectie. Je houdt van experimenteren en onderzoek. 

Je voelt je verantwoordelijk voor je eigen handelen

De brandstof die je nodig hebt, is moed en doorzettingsvermogen. 

Je ontwikkelt onderweg het vermogen om zonder oordeel naar jezelf te kijken.

Twijfel je nog?

 

Creativiteit is helend en bespoedigt herstel. Je hoeft niet te kunnen schilderen en tekenen of boetseren om expressie te geven aan emoties. Je staat er niet alleen voor. Juanita begeleidt je intensief op alle gebieden die we tegenkomen, maar jij staat aan het roer en bepaalt de route. In het begin is dat best spannend om de leiding te krijgen, als je dat niet gewend bent. Voel hierin hoe het is om je VRIJ te voelen. Jij ben de pionier op je levenspad. Het is een unieke ervaring en zeer de moeite waard

 


"Tijdens de coaching voelde ik respect omdat alles te bespreken is. Van binnen voelde het veilig genoeg om diep in mijzelf te kunnen kijken en te voelen. In kunstzinnige opdrachten kon ik heel diep gaan en verbaasde ik mezelf ook wel door wat er naar de oppervlakte kwam. Het heeft me een goed gevoel gegeven over mezelf en daar heb ik nog steeds plezier van. Voel me nu veel beter en kan het zonder coaching. En als ik even een update nodig heb weet ik Art2wisdom Coaching te vinden. Dus waardevolle coaching. Juanita gaat ook per keer laten gebeuren wat er gebeurt, coaching ligt niet vast maar laat zij afhangen van wat zij ter plekke aanvoelt. Daar hou ik van."

Hannelies (29 april 2020)


Jouw reisduur en je ticket

Een traject kan bestaan uit zo'n 8 tot 12 sessies verspreid over een halfjaar. Je kunt rekening houden met ongeveer 60 tot 90 minuten per sessie. Omdat elke reis persoonlijk afgestemd wordt, elke reiziger een eigen proces doorloopt, krijgt elk traject een andere route. Elke route heeft daardoor een verschillend prijskaartje. Om een goede inschatting te kunnen maken, wordt pas de prijs bepaald na een oriënterend gesprek. Plan dus altijd vooraf een oriënterend gesprek in voor het afstemmen van jouw route. Grijp je ticket voor een vrijblijvend gesprek. Maak een afspraak!


"Tijdens mijn coachingstraject heb ik Juanita ervaren als deskundig, professioneel, goede mix van voorbereiding maar ook los kunnen laten als ‘t anders liep. Ik zou Juanita als coach aanraden. Zij is zeer goed voorbereid, er is een leuke afwisseling aan opbouw van de oefeningen, visualisatie, ademhaling, creatief, huiswerk. Zij is flexibel, maakt gebruik van haar intuïtie.

Soms iets sturend, maar dat zal voor mij nodig geweest zijn.

Ik heb veel geleerd in zaken anders te bekijken, waar ik voorheen moeite mee had."

Sonja