Coaching

- op ontdekkingstocht naar jezelf -

Wil jij onbeperkt VRIJ ZIJN? Stap in!

Wat kan dit avontuur voor jou betekenen?

Soms kan het voelen alsof je opgesloten zit in sleur, routine, verwachtingen van jezelf of anderen. Alsof je al tijden op de automatische piloot bent, niet bewust van waar je heen gaat. Anderen staan centraal in plaats van een keer te kiezen voor jezelf. Als dat is wat jij ervaart en je wilt dit anders, dan is deze trip echt iets voor jou! Je bent dan je eigen pionier op je pad naar "VRIJ ZIJN". Je leert vrij te denken en je vrij te voelen. Dus vrij te zijn, bewust te leven.

 

Juanita nodigt je graag uit (symbolisch) in te stappen in haar Hippie Flower Power busje, zo een uit de jaren 60/70, je herkent 'm wel.... Waarom? Dat busje betekent voor haar het gevoel van vrij zijn, met elkaar te mogen reizen in de vorm van vrije expressie, die staat voor inspiratie, creativiteit, dynamiek, interactie, verbinding, harmonie, lol hebben en genieten! Die elementen gaan samen met gelijkwaardigheid, oordeelloosveiligheid, respectvertrouwen en autonoom zijn. Deze lopen als een rode draad door haar coaching.

Wat ga je doen? 

Voordat de reis begint, plan jij je route in door vast te stellen waar je bestemming ligt. Wat betekent vrij zijn voor jou? Wil je meer keuzemogelijkheden? Meer tijd en ruimte voor jezelf? Waar liggen je grenzen? Enzovoorts...

 

Ook als je dat nog niet weet, stap je in! Dat betekent een trip van Verkennen en Verdiepen door te Vormen en te Vervangen om zo te kunnen Voltooien.

Tijdens je reis stop je bij “haltes” waar je uit kunt stappen en wilt rondkijken. Die “haltes” kunnen nieuwe thema’s zijn om te onderzoeken.

 

 "Onbeperkt VRIJ ZIJN is blijven experimenteren en ervaren zonder oordeel!" 

Wat heb je nodig?

Je bent benieuwd en nieuwsgierig. Je bent bereid en gewillig. Je hebt een positieve basishouding. Je bent flexibel en staat open voor andere wegen in te slaan, weg te bewegen van de vaste paden, te experimenteren en op onderzoek uit te gaan. Ook al vind je het spannend!

 

Je hebt nodig moed, doorzettingsvermogen en een portie verantwoordelijkheidsgevoel. Als je goed zoekt vind je tijdens je route een aantal nuttige en waardevolle schatten en tools voor onderweg de wereld in.

 

Twijfel je?

 

Heb je een beeld van jezelf dat je dit niet kunt en vind je het best een beetje eng? Het is inderdaad een uitdaging!

Een reis in haar Hippie bus kan hobbelig zijn en niet altijd comfortabel, maar het is een unieke ervaring en zeer de moeite waard!

Maar je reist niet alleen. Juanita staat je intensief bij tijdens jouw proces. Jij kunt straks VRIJ ZIJN zonder je te laten beïnvloeden door beperkingen!

Je Ticket

Omdat elke reis persoonlijk wordt ervaren, elke reiziger een eigen proces doorloopt, elke routeplanner anders wordt ingesteld, krijgt elk traject een andere invulling en ziet er dus anders uit. Elke route heeft zo een eigen prijskaartje

Een traject kan bestaan uit zo'n 8 tot 12 sessies verspreid over een halfjaar. Het aantal sessies hangt weer af van de haltes en de stops.  Een sessie duurt ongeveer 60 tot 75 minuten. Vanwege de individuele aard van het traject wordt je investering pas helder na het bepalen van de route. Plan dus vooraf een gratis oriënterend gesprek in voor een voorstelling van jouw reis.


"Tijdens mijn coachingstraject heb ik Juanita ervaren als deskundig, professioneel, goede mix van voorbereiding maar ook los kunnen laten als ‘t anders liep. Ik zou Juanita als coach aanraden. Zij is zeer goed voorbereid, er is een leuke afwisseling aan opbouw van de oefeningen, visualisatie, ademhaling, creatief, huiswerk. Zij is flexibel, maakt gebruik van haar intuïtie.

Soms iets sturend, maar dat zal voor mij nodig geweest zijn.

Ik heb veel geleerd in zaken anders te bekijken, waar ik voorheen moeite mee had."

Sonja