Coaching

- onbeperkt VRIJ ZIJN naar succes -

De weg naar succes begint bij jezelf 

Wat kan dit avontuur voor jou betekenen in dit Verander & Ontwikkelproces? 
Welke Innerlijke reis ga jij maken?

Je zit vast in de sleur van de dagelijkse routine en bent getraind volgens de verwachtingen van anderen. 

Voor de veiligheid rijdt je op de cruise control. Wel zo makkelijk, toch? Alles gaat dan lekker "z'n gangetje".

Maar meestal ervaar je dat je geleefd wordt. Anderen staan centraal in plaats van een keer voor jezelf te kiezen. Langzamerhand merk dat je je eigen koers kwijt bent en steeds meer aan stress lijdt. Diep van binnen wil je het anders, ben je het zat! Je wilt je eigen weg volgen. Je hebt nog best wat doelen te halen!

Het avontuur roept je... alleen je hebt iemand nodig die je moed inpraat en jou wil helpen.

Je kan best weer wat nieuwe energie en kleur in je leven gebruiken!

Je bent toe aan een ontdekkingstocht om jezelf weer terug te vinden! 


"Ik liep vast in wat ik wilde, de twijfel die iedere keer weer leidend werd. Ik was uitgeput en werd haast depri. Ben bij Art2wisdom Coaching begonnen met de 32 BARS behandelingen om rust en ruimte in mijn hoofd te creëren. Wat een ervaring was dat alleen al!! Daarna overgestapt op coaching (in haar Hippiebus gestapt hihih....) en het heeft me geleerd mijn eigenwaarde beter in te schatten, minder bezig te zijn met wat anderen van mij vinden, meer te voelen wat ik wil in dit hele verhaal, makkelijker keuzes te maken. Ik ervaar wat vrijheid voor mij is gaan betekenen, dankzij de professionele coaching van Juanita! Ik kan het iedereen aanraden!"

Annemieke (29 januari 2020)


Waarom op reis met Art2wisdom?

Art2wisdom Coaching maakt graag gebruik van haar symbolische Hippie "Flower Power" bus, zo een uit de jaren 60/70, je herkent 'm wel... Waarom? Deze Hippie bus staat voor Creativiteit & Vrijheid. Hierin wordt je uitgedaagd buiten je kaders te treden in denken, voelen en handelen.

Inspiratie, dynamiek, interactie, verbinding, harmonie, plezier hebben en genieten zijn de sleutels tot succes! Je reist mee vanuit verantwoordelijkheid, gelijkwaardigheid, respect en vertrouwen. Een tocht met deze bus geeft je een gevoel van veiligheid om autonoom te mogen zijn en ben jij de pionier op jouw innerlijke ontdekkingstocht. 

 

JA of NEE: Kun jij van jezelf zeggen dat je ... 

  • veel om jezelf geeft en jezelf het beste gunt - JA of NEE?
  • tegen jezelf durft te zeggen dat je van jezelf houdt - JA OF NEE?
  • mogelijkheden overziet en je durft te kiezen voor wat jij wil - JA of NEE?
  • moed hebt om te veranderen en uitdagingen aan te gaan - JA of NEE?
  • bewust bent van de risico’s en consequenties - JA of NEE?
  • je eigen grenzen kunt aanvoelen en bewaken - JA of NEE?
  • prioriteiten kunt stellen en overzicht creëren in situaties - JA en NEE?
  • kunt handelen zonder dat emoties jou de baas zijn en ze jou in de weg zitten - JA en NEE?
  • makkelijk kunt schakelen van ongemakkelijk naar ontspannen - JA of NEE?
  • dagelijks plezier ervaart en fluitend naar je werk gaat - JA of NEE? 

Meer NEE's dan JA's? Dan kun je wel wat hulp gebruiken!

 

Art2wisdom Coaching geeft je tools mee in je ontdekkingstocht, je horizon te verbreden, je perspectief te verruimen op weg naar je successen!

De eerste stap 

Als je besloten hebt in deze bus te stappen, reis je mee met JuanitaZij neemt je mee op VERKENNING je route te bepalen. Met andere woorden: Je gaat eerst onderzoeken waar je heen wilt, wat je doelen zijn, waar je bestemming ligt. Wat betekent het voor jou je vrij te voelen, keuzes te mogen maken, meer tijd en ruimte voor jezelf in te plannen? Te ontdekken waar jouw grenzen liggen? Hoe hoog is je inzet en wat is je brandstof? Hoe belangrijk is het voor jou deze reis te maken? 

 "Onbeperkt VRIJ ZIJN is blijven experimenteren en ervaren zonder oordeel!" 

Wat heb je nodig?

Je bent benieuwd en nieuwsgierig. Je bent bereid en gewillig. Je hebt een positieve basishouding. Je staat open voor het weg bewegen van de vaste paden, je houdt van experimenteren, onderzoek en gezonde spanning.

 

Je hebt de juiste brandstof nodig: moed, doorzettingsvermogen en een portie verantwoordelijkheidsgevoel. Als je goed zoekt vind je tijdens je route een aantal nuttige, waardevolle schatten en tools om onderweg toe te kunnen passen.

Twijfel je nog?

 

Heb je het beeld van jezelf dat je dit niet kunt en het best een beetje eng vindt? De reis kan inderdaad wat hobbelig zijn en niet altijd even comfortabel, maar het is een unieke ervaring en zeer de moeite waard! Jij zit aan het stuur en bepaalt de route. In het begin is dat best spannend om de leiding te hebben. Maar Juanita staat je intensief bij. Voel hierin hoe het is om je VRIJ te voelen.

 


"Tijdens de coaching voelde ik respect omdat alles te bespreken is. Van binnen voelde het veilig genoeg om diep in mijzelf te kunnen kijken en te voelen. In kunstzinnige opdrachten kon ik heel diep gaan en verbaasde ik mezelf ook wel door wat er naar de oppervlakte kwam. Het heeft me een goed gevoel gegeven over mezelf en daar heb ik nog steeds plezier van. Voel me nu veel beter en kan het zonder coaching. En als ik even een update nodig heb weet ik Art2wisdom Coaching te vinden. Dus waardevolle coaching. Juanita gaat ook per keer laten gebeuren wat er gebeurt, coaching ligt niet vast maar laat zij afhangen van wat zij ter plekke aanvoelt. Daar hou ik van."

Hannelies (29 april 2020)


Jouw reisduur en je ticket

 

Een traject kan bestaan uit zo'n 8 tot 12 sessies verspreid over een halfjaar. Je kunt rekening houden met ongeveer 60 tot 90 minuten per sessie. Omdat elke reis persoonlijk afgestemd wordt, elke reiziger een eigen proces doorloopt, krijgt elk traject een andere route. Elke route heeft daardoor een verschillend prijskaartje. Om een goede inschatting te kunnen maken, wordt pas de prijs bepaald na een oriënterend gesprek. Plan dus altijd vooraf een gratis oriënterend gesprek in voor het afstemmen van jouw route.

Book an appointment with Coaching Art2wisdom using Setmore

"Tijdens mijn coachingstraject heb ik Juanita ervaren als deskundig, professioneel, goede mix van voorbereiding maar ook los kunnen laten als ‘t anders liep. Ik zou Juanita als coach aanraden. Zij is zeer goed voorbereid, er is een leuke afwisseling aan opbouw van de oefeningen, visualisatie, ademhaling, creatief, huiswerk. Zij is flexibel, maakt gebruik van haar intuïtie.

Soms iets sturend, maar dat zal voor mij nodig geweest zijn.

Ik heb veel geleerd in zaken anders te bekijken, waar ik voorheen moeite mee had."

Sonja