Coaching Catching Creating

- dromenvanger -

- dromen en hartverbinding - 

Loskomen van je oude programmering, minder in je hoofd en meer met je hart?

Heb je al een deel van je oude programmeringen weggegooid met 32 BARS? Misschien volg je nog wat oude patronen en is je routeplanner nog niet helemaal vernieuwd. Welke patronen nog ballast veroorzaken, gaan we onderzoeken met Coaching, Catching en Creating.  Je cruise control gaan we uitzetten. Wel zo wijs, want anders gaat alles zo zijn vaste gangetje. Dat willen we juist niet meer, uit je Comfort Zone! We gaan buiten de paden treden en op Verkenningstocht. Ook Sociale Media gaat uit, want we willen geen afleiding. Focus! Aanwezig en Alert zijn! Alle zintuigen doen mee! Kijken, horen, voelen, ruiken. Het doel is minder vanuit het hoofd te handelen en meer de verbinding zoeken met het hart. Na de 32 BARS behandelingen is er nu meer ruimte voor een ander perspectief. Wat wil jij? We gaan aan de slag met het vangen en realiseren van jouw dromen. Je wilt namelijk vreugde en vrijheid ervaren in je leven! 

 


"Ik liep vast in wat ik wilde, de twijfel die iedere keer weer leidend werd. Ik was uitgeput en werd haast depri. Ben bij Art2wisdom Coaching begonnen met de 32 BARS behandelingen om rust en ruimte in mijn hoofd te creëren. Wat een ervaring was dat alleen al!! Daarna overgestapt op coaching (in haar Hippiebus gestapt hihihi....) en het heeft me geleerd mijn eigenwaarde beter in te schatten, minder bezig te zijn met wat anderen van mij vinden, beter te voelen wat ik wil in mijn verhaal, makkelijker keuzes te maken. Natuurlijk zijn er nog steeds lastige momenten, maar ik heb geleerd naar mezelf eerst te luisteren. Ik ervaar wat vrijheid voor mij is gaan betekenen, dankzij de professionele coaching van Juanita! Ik kan het iedereen aanraden!"

Annemieke (29 januari 2020)


 

JA of NEE: Kun jij van jezelf zeggen dat je ... 

  • veel om jezelf geeft en jezelf het beste gunt - JA of NEE?
  • tegen jezelf durft te zeggen dat je van jezelf houdt - JA of NEE?
  • mogelijkheden overziet en je durft te kiezen voor wat jij wil - JA of NEE?
  • moed hebt om te veranderen en uitdagingen aan te gaan - JA of NEE?
  • bewust bent van de risico’s en consequenties - JA of NEE?
  • je eigen grenzen kunt aanvoelen en bewaken - JA of NEE?
  • prioriteiten kunt stellen en overzicht creëren in situaties - JA en NEE?
  • kunt handelen zonder dat emoties jou de baas zijn en ze jou in de weg zitten - JA of NEE?
  • makkelijk kunt schakelen van ongemakkelijk naar ontspannen - JA of NEE?
  • dagelijks plezier ervaart en fluitend naar je werk gaat - JA of NEE? 

 

Meer NEE's dan JA's? Dan kun je wel een boost gebruiken!

Stap in de Art2wisdom bus voor Coaching, Catching en Creating

Klaar voor vertrek 

 

Als jij klaar voor bent voor deze reis, stap je in de bus van Art2wisdom Coaching. De Art2wisdombus, zo een uit de jaren 60, staat voor creativiteit, plezier maken, lachen, huilen, genieten. Uiteraard zullen er ook hobbels op en kuilen in de weg zijn, waardoor deze reis niet altijd even comfortabel is. Met deze methodiek wordt je uitgedaagd te onderzoeken wat je onderweg tegenkomt en ervaart. Het doel van deze trip is eerst samen met jou het beste van jezelf te belichten. Sleutelwoorden voor deze trip zijn vertrouwen, bereidheid, openheid, verantwoordelijkheid, gelijkwaardigheid, veiligheid, discretie en respect. Jij mag je vrij voelen jezelf te zijn. 

Wat is je volgende stap?

Eenmaal in de Hippie bus ontmoet je je reisleider (coach) Juanita. Zij maakt graag gebruik van symboliek en metaforen in de dynamiek van kunstzinnige expressie. Dat betekent dat gevoelens en emoties een andere waarden en betekenis krijgen met creatieve opdrachten. Op creatieve wijze geef je betekenis aan wat er in het veld aanwezig is: de heuvels en dalen, de struikelblokken, de hobbels en kuilen. Samen onderzoeken jullie de gebieden die van essentieel zijn. Daar vinden jullie de tools, die van onschatbare waarden zijn.

Wat neem je mee op reis?

Je bent benieuwd, nieuwsgierig en bereid verandering aan te brengen, patronen te doorbreken. Je hebt een positieve basishouding.

Je staat open voor nieuwe ideeën, confrontatie, feedback en reflectie. Je houdt van experimenteren en onderzoek. 

Je voelt je verantwoordelijk voor je eigen handelen

De brandstof die je nodig hebt, is moed en doorzettingsvermogen. 

Je ontwikkelt onderweg het vermogen om zonder oordeel naar jezelf te kijken.

Twijfel je nog?

 

Creativiteit is helend en bespoedigt herstel. Je hoeft niet te kunnen schilderen en tekenen of boetseren om expressie te geven aan emoties. Je staat er niet alleen voor. Juanita begeleidt je intensief op alle gebieden die we tegenkomen, maar jij staat aan het roer en bepaalt de route. In het begin is dat best spannend om de leiding te krijgen, als je dat niet gewend bent. Voel hierin hoe het is om je VRIJ te voelen. Jij ben de pionier op je levenspad. Het is een unieke ervaring en zeer de moeite waard

 


"Tijdens de coaching voelde ik respect omdat alles te bespreken is. Van binnen voelde het veilig genoeg om diep in mijzelf te kunnen kijken en te voelen. In kunstzinnige opdrachten kon ik heel diep gaan en verbaasde ik mezelf ook wel door wat er naar de oppervlakte kwam. Het heeft me een goed gevoel gegeven over mezelf en daar heb ik nog steeds plezier van. Voel me nu veel beter en kan het zonder coaching. En als ik even een update nodig heb weet ik Art2wisdom Coaching te vinden. Dus waardevolle coaching. Juanita gaat ook per keer laten gebeuren wat er gebeurt, coaching ligt niet vast maar laat zij afhangen van wat zij ter plekke aanvoelt. Daar hou ik van."

Hannelies (29 april 2020)


Jouw reisduur en je ticket

Een traject kan bestaan uit zo'n 8 tot 12 sessies verspreid over een halfjaar. Je kunt rekening houden met ongeveer 60 tot 90 minuten per sessie. Omdat elke reis persoonlijk afgestemd wordt, elke reiziger een eigen proces doorloopt, krijgt elk traject een andere route. Elke route heeft daardoor een verschillend prijskaartje. Om een goede inschatting te kunnen maken, wordt pas de prijs bepaald na een oriënterend gesprek. Plan dus altijd vooraf een gratis oriënterend gesprek in voor het afstemmen van jouw route. Grijp je ticket voor een vrijblijvend gesprek. Maak een afspraak!


"Tijdens mijn coachingstraject heb ik Juanita ervaren als deskundig, professioneel, goede mix van voorbereiding maar ook los kunnen laten als ‘t anders liep. Ik zou Juanita als coach aanraden. Zij is zeer goed voorbereid, er is een leuke afwisseling aan opbouw van de oefeningen, visualisatie, ademhaling, creatief, huiswerk. Zij is flexibel, maakt gebruik van haar intuïtie.

Soms iets sturend, maar dat zal voor mij nodig geweest zijn.

Ik heb veel geleerd in zaken anders te bekijken, waar ik voorheen moeite mee had."

Sonja