Coaching - op reis naar vrijheid

Wil jij Onbeperkte Vrijheid? Stap in!

Waarom op reis naar vrijheid?

Soms kan het voelen of je opgesloten zit. Opgesloten in sleur, routine, verwachtingen van jezelf of anderen. Alsof je al tijden op de automatische piloot draait. Alsof je meer geleefd wordt dan dat je je eigen keuzes maakt. Als dat is wat jij ervaart, en je wil dat anders, dan is een reis naar vrijheid echt iets voor jou! Dan ben jij je eigen pionier op je pad naar "VrijZIJN".

 

Ik, Juanita nodig je graag uit in mijn symbolische vervoermiddel te stappen. Het is een Hippie busje, je weet wel, zo een uit de jaren 60. Waarom? Dit middel tot transport geeft mij het gevoel van vrijheid, en staat voor creativiteit, expressie, beweging en je op je gemak voelen! En die elementen gaan samen met gelijkwaardigheidveiligheid, respect en vertrouwen, lopen als een rode draad door mijn coaching. 

Wat gaan we doen?

We beginnen onze reis met het bepalen van jouw bestemming. Wat betekent vrijheid voor jou? Wil je meer keuzemogelijkheden? Meer ruimte voor jezelf? Minder oordelen? Als we hebben vastgesteld wat vrijheid voor jou betekent, kunnen we jouw route er naartoe gaan plannen. Tijdens jouw reis zijn er namelijk “haltes” waar je uit wilt stappen, of wilt rondkijken. Die “haltes” kunnen jouw patronen of overtuigingen zijn, maar ook nieuwe thema’s die je wilt uitproberen, mee wilt experimenteren. Als je bestemming is bereikt, ben je ervan verzekerd dat je voor onderweg voldoende tools in je Pocket hebt om jouw vrijheid vast te houden. 

 

 

Onbeperkte Vrijheid is blijven experimenteren en ervaren in VRIJZIJN zonder oordeel!

Hoe reizen we?

Niet vergeten, je bent in mijn Hippiebus gestapt! Tijdens mijn coaching gaan we niet alleen cognitief of energetisch, maar ook creatief aan de slag. Je gaat met mijn begeleiding op jouw expressieve manier kleur, vorm en betekenis geven aan jouw innerlijke belevingswereld. Dit kan zijn beeldend (tekenen, schilderen, boetseren, speksteen bewerken) of schrijvend (verhalen en dichten) of bewegend (dansen, ritmisch uiten).

Misschien heb je het idee van jezelf dat je dat niet kunt en dit een uitdaging is. Inderdaad, een reis in mijn Hippiebus kan hobbelig en soms lastig zijn, maar het is een unieke ervaring. En in mijn busje mag je volledig jezelf zijn. Ik (ver)oordeel je niet.

 

 

Door expressie te geven aan je gevoelens en verlangens, laat je mij niet alleen je buitenkant zien, maar ook je binnenkant. Zo komen we verder. Voor het delen van jouw ervaringen met mij tijdens deze reis, jouw verhaal krijg je van mij als reisleider altijd een luisterend oor en oprechte feedback. Er is ruimte voor jou op alle niveaus: cognitief, spiritueel, emotioneel en fysiek. Ik begeleid je intensief in jouw proces zodat we ruimte creëren voor wie jij van binnen bent. Zodat jij vrij kunt zijn van jouw opgelegde beperkingen!

Concreet

Omdat elke reis persoonlijk ervaren wordt, elke reiziger een eigen proces doorloopt, elke routeplanner anders wordt ingesteld, krijgt elk traject een andere invulling en ziet er dus anders uit. Ga je tijdens dit bewustwordingsproces met mij op reis naar Vrijheid, dan kun je in ieder geval deze KAR verwachten:

  • Kunstzinnige Dynamische Expressie: Betekenis, kleur en vorm geven aan je verlangen, aan wie jij bent, wat jij voelt en ervaart, wat voor jou essentieel is, wat nodig. Het voelen en ervaren staat hier centraal. 
  • Access Consciousness 32 BARS® 3 behandelingen om ruimte en rust te creëren in je hoofd: Symbolisch gezien bekijken we de inhoud van je rugtas en laten onnodige bagage achter voor je reis. Je behoudt alleen de noodzakelijke dingen, zodat je je reis met minder gewicht kunt starten. 
  • Registratie: analyseren en herkennen van de patronen, emoties en gedachten die jou beperken. Je krijgt nieuwe tools om die om te kunnen zetten.

Hoe we hier invulling aan gaan geven is dus experimenteel. Een gemiddeld traject duurt 10 tot 12 sessies. De sessies duren per keer ongeveer 60 minuten. Vanwege de individuele aard van het traject, zijn prijzen op aanvraag. Plan een oriënterend gesprek in om een voorstelling te maken van jouw reis.


"Tijdens mijn coachingstraject heb ik Juanita ervaren als deskundig, professioneel, goede mix van voorbereiding maar ook los kunnen laten als ‘t anders liep. Ik zou Juanita als coach aanraden. Zij is zeer goed voorbereid, er is een leuke afwisseling aan opbouw van de oefeningen, visualisatie, ademhaling, creatief, huiswerk. Zij is Flexibel, maakt gebruik van haar intuïtie.

Soms iets sturend, maar dat zal voor mij nodig geweest zijn.

Ik heb veel geleerd in zaken anders te bekijken, waar ik voorheen moeite mee had."

Sonja