Coaching

- Route Onbeperkt VRIJ ZIJN naar succes -

De weg naar succes begint bij jezelf 

Wat ga jij onderzoeken en ontdekken tijdens dit avontuur naar Succes? 
Welke Innerlijke reis ga jij maken?

Je volgt nu nog de (oude) programma's en de route van "Verwachtingen van Anderen en Zelfoordeel". Je beweegt je op de standaard vast bereden wegen. Voor de veiligheid rijdt je op de cruise control. Wel zo makkelijk, want dan gaat alles zo zijn gangetje, terwijl jij nog een belletje kunt plegen en je Sociale Media wil checken. Meestal ervaar je dat je geleefd wordt. Anderen staan centraal en er is vaak geen tijd en ruimte voor jezelf. Je merkt dat je al een tijd je eigen koers kwijt bent en een kompas nodig hebt om weer op de rit te komen. Maar dat kost tijd en energie. Dit is inmiddels zo stressvol en jouw batterij is bijna leeg. Diep van binnen ben je het zat! Je wilt je bevrijden van deze last! Je wilt je weer vrij voelen, zoals vroeger. Maar je bent inmiddels zo verwikkeld in een web van verplichtingen. Je lijkt er maar niet van los te komen!

 

Het avontuur roept je... alleen je hebt moed, een kompas en nog een routeplanner nodig.

Je kan best wat nieuwe energie en impuls, ander perspectief en kleur in je leven gebruiken!

Je bent toe aan een ontdekkingstocht om jezelf weer terug te vinden! 


"Ik liep vast in wat ik wilde, de twijfel die iedere keer weer leidend werd. Ik was uitgeput en werd haast depri. Ben bij Art2wisdom Coaching begonnen met de 32 BARS behandelingen om rust en ruimte in mijn hoofd te creëren. Wat een ervaring was dat alleen al!! Daarna overgestapt op coaching (in haar Hippiebus gestapt hihihi....) en het heeft me geleerd mijn eigenwaarde beter in te schatten, minder bezig te zijn met wat anderen van mij vinden, beter te voelen wat ik wil in mijn verhaal, makkelijker keuzes te maken. Natuurlijk zijn er nog steeds lastige momenten, maar ik heb geleerd naar mezelf eerst te luisteren. Ik ervaar wat vrijheid voor mij is gaan betekenen, dankzij de professionele coaching van Juanita! Ik kan het iedereen aanraden!"

Annemieke (29 januari 2020)


Als een vrije blije Hippie op reis

 

Art2wisdom Coaching maakt graag gebruik van haar symbolische "Hippie Flower Power" bus, zo een uit de jaren 60/70, je weet wel wat ik bedoel... Waarom? 

Deze Hippie bus staat voor Vrijheid & Creativiteit. Hierin wordt je uitgedaagd buiten je de vaste kaders te stappen in je denken, voelen en doen.

Verbinding, inspiratie, dynamiek, interactie, harmonie, plezier en genieten zijn je ticket voor deze trip! Je reist mee vanuit eigen verantwoordelijkheid, gelijkwaardigheid, respect en vertrouwen. Een tocht met deze bus geeft je een gevoel van veiligheid om autonoom te mogen zijn en ben jij de pionier op jouw innerlijke ontdekkingstocht. 

 

JA of NEE: Kun jij van jezelf zeggen dat je ... 

  • veel om jezelf geeft en jezelf het beste gunt - JA of NEE?
  • tegen jezelf durft te zeggen dat je van jezelf houdt - JA of NEE?
  • mogelijkheden overziet en je durft te kiezen voor wat jij wil - JA of NEE?
  • moed hebt om te veranderen en uitdagingen aan te gaan - JA of NEE?
  • bewust bent van de risico’s en consequenties - JA of NEE?
  • je eigen grenzen kunt aanvoelen en bewaken - JA of NEE?
  • prioriteiten kunt stellen en overzicht creëren in situaties - JA en NEE?
  • kunt handelen zonder dat emoties jou de baas zijn en ze jou in de weg zitten - JA of NEE?
  • makkelijk kunt schakelen van ongemakkelijk naar ontspannen - JA of NEE?
  • dagelijks plezier ervaart en fluitend naar je werk gaat - JA of NEE? 

Meer NEE's dan JA's? Dan kun je wel wat hulp gebruiken!

 

Art2wisdom Coaching geeft je tools mee tijdens je ontdekkingstocht en Bewust te leven in VRIJ ZIJN.

De eerste stap 

Als je besloten hebt in deze bus te stappen, reis je mee met je coach Juanita. Zij neemt je mee op VERKENNING je route te bepalen. Met andere woorden: Je gaat eerst onderzoeken waar je heen wilt, wat je doelen zijn, waar je bestemming ligt. Wat betekent het voor jou je vrij te voelen, keuzes te mogen maken, meer tijd en ruimte voor jezelf in te plannen? Te ontdekken waar jouw grenzen liggen? Hoe hoog is je inzet en wat is je brandstof? Hoe belangrijk is het voor jou deze reis te maken?

 "Onbeperkt VRIJ ZIJN is blijven experimenteren en ervaren zonder oordeel!" 

Wat heb je nodig?

Je bent benieuwd en nieuwsgierig. Je bent bereid en gewillig. Je hebt een positieve basishouding. Je staat open voor het weg bewegen van de vaste paden, je houdt van experimenteren, onderzoek en gezonde spanning.

 

Je hebt de juiste brandstof nodig: moed, doorzettingsvermogen en een portie verantwoordelijkheidsgevoel. Als je goed zoekt vind je tijdens je route een aantal nuttige, waardevolle schatten en tools om onderweg toe te kunnen passen.

Twijfel je nog?

 

Heb je het beeld van jezelf dat je dit niet kunt en het best een beetje eng vindt? De reis kan inderdaad wat hobbelig zijn en niet altijd even comfortabel, maar het is een unieke ervaring en zeer de moeite waard! Jij zit aan het stuur en bepaalt de route. In het begin is dat best spannend om de leiding te hebben. Maar je coach staat je intensief bij. Voel hierin hoe het is om je VRIJ te voelen.

 


"Tijdens de coaching voelde ik respect omdat alles te bespreken is. Van binnen voelde het veilig genoeg om diep in mijzelf te kunnen kijken en te voelen. In kunstzinnige opdrachten kon ik heel diep gaan en verbaasde ik mezelf ook wel door wat er naar de oppervlakte kwam. Het heeft me een goed gevoel gegeven over mezelf en daar heb ik nog steeds plezier van. Voel me nu veel beter en kan het zonder coaching. En als ik even een update nodig heb weet ik Art2wisdom Coaching te vinden. Dus waardevolle coaching. Juanita gaat ook per keer laten gebeuren wat er gebeurt, coaching ligt niet vast maar laat zij afhangen van wat zij ter plekke aanvoelt. Daar hou ik van."

Hannelies (29 april 2020)


Jouw reisduur en je ticket

 

Een traject kan bestaan uit zo'n 8 tot 12 sessies verspreid over een halfjaar. Je kunt rekening houden met ongeveer 60 tot 90 minuten per sessie. Omdat elke reis persoonlijk afgestemd wordt, elke reiziger een eigen proces doorloopt, krijgt elk traject een andere route. Elke route heeft daardoor een verschillend prijskaartje. Om een goede inschatting te kunnen maken, wordt pas de prijs bepaald na een oriënterend gesprek. Plan dus altijd vooraf een gratis oriënterend gesprek in voor het afstemmen van jouw route.

Book an appointment with Coaching Art2wisdom using Setmore

"Tijdens mijn coachingstraject heb ik Juanita ervaren als deskundig, professioneel, goede mix van voorbereiding maar ook los kunnen laten als ‘t anders liep. Ik zou Juanita als coach aanraden. Zij is zeer goed voorbereid, er is een leuke afwisseling aan opbouw van de oefeningen, visualisatie, ademhaling, creatief, huiswerk. Zij is flexibel, maakt gebruik van haar intuïtie.

Soms iets sturend, maar dat zal voor mij nodig geweest zijn.

Ik heb veel geleerd in zaken anders te bekijken, waar ik voorheen moeite mee had."

Sonja