Coaching

- op ontdekkingstocht naar jezelf -

Wil jij onbeperkte vrijheid ervaren? Stap in!

Waarom op reis naar je bestemming "VRIJHEID"?

Soms kan het voelen alsof je opgesloten zit in sleur, routine, verwachtingen van jezelf of anderen. Alsof je al tijden op de automatische piloot gaat, je niet bewust bent van waar je heen gaat. Alsof je door anderen geleefd wordt zonder dat je nog je eigen keuzes maakt. Als dat is wat jij ervaart en je wilt dat anders, dan is Vrijheid echt iets voor jou! Je bent dan je eigen pionier op je pad naar "VRIJHEID". Je leert je weer vrij te denken en te voelen en dus vrij te zijn, bewust te leven.

 

Juanita nodigt je graag uit in te stappen in haar symbolische vervoermiddel (coaching). Het is zo'n Hippie busje uit de jaren 60/70, je herkent 'm wel.... Waarom? Het symboliseert het gevoel van vrij reizen in de vorm van vrije expressie. Dit vervoermiddel (coaching) staat voor wat Juanita nodig heeft op haar reis, als creativiteit, expressie, beweging, je op je gemak voelen, lol hebben en genieten! Die elementen gaan samen met gelijkwaardigheid, oordeelloosveiligheid, respectvertrouwen en autonoom zijn. Deze lopen als een rode draad door haar coaching.

 

Wat ga je doen? 

Jullie beginnen je reis met het bepalen van jouw bestemming. Wat betekent vrijheid voor jou? Wil je meer keuzemogelijkheden? Meer tijd en ruimte voor jezelf? Als je hebt vastgesteld wat vrijheid voor jou betekent, kunnen jullie jouw route er naartoe gaan plannen. Tijdens je reis zijn er “haltes” waar je uit kunt stappen en wilt rondkijken. Die “haltes” kunnen jouw patronen of overtuigingen zijn, maar ook nieuwe thema’s die je wilt onderzoeken.

Als je Route Vrijheid is ingesteld, weet je zeker dat je voldoende tools in je Pocket hebt om deze route vast te houden. 

 

 "Onbeperkte Vrijheid is blijven experimenteren en ervaren in "VRIJZIJN" zonder oordeel!" 

Hoe reizen jullie?

Niet vergeten, je bent in haar symbolische Hippie bus gestapt! Tijdens je trip gaan jullie niet alleen cognitief of energetisch, maar ook creatief aan de slag.

 

Je gaat met haar kundige begeleiding op een expressieve manier kleur, vorm en betekenis geven aan de pure versie van jezelf. Hoe die er uit gaat zien, bepaal je zelf. De manier waarop bepaal jij ook zelf.

 

Tijdens deze reis ga je ook verslag uitbrengen. Zo krijgt jouw verhaal een luisterend oor en oprechte feedback. Er is ruimte voor jou op alle niveaus: cognitief, spiritueel, emotioneel en fysiek.  

 

Misschien twijfel je, heb je het beeld van jezelf dat je dat niet kunt en vindt je dit zelfs een beetje eng. Het is inderdaad een uitdaging. Een reis in haar Hippie bus kan hobbelig zijn en niet altijd comfortabel, maar het is een unieke ervaring!

Juanita staat je intensief bij in jouw proces. Jij kunt straks VRIJ ZIJN zonder opgelegde beperkingen!

Concreet

Omdat elke reis persoonlijk wordt ervaren, elke reiziger een eigen proces doorloopt, elke routeplanner anders wordt ingesteld, krijgt elk traject een andere invulling en ziet er dus anders uit. Ga je tijdens dit bewustwordingsproces van VRIJ ZIJN met haar op reis naar "VRIJHEID", dan kun je in ieder geval deze KAR verwachten:

  • Kunstzinnige Dynamische Expressie: betekenis, kleur en vorm geven aan je verlangen, aan wie jij bent, wat jij voelt en ervaart, wat voor jou essentieel is, wat nodig. Het voelen en ervaren staat hier centraal. 
  • Access Consciousness 32 BARS®: minimaal 3 behandelingen om ruimte en rust te creëren in je hoofd. Symbolisch gezien bekijken we de inhoud van je rugtas en laten onnodige bagage achter voor je reis. Je behoudt alleen de noodzakelijke dingen, zodat je je reis met minder gewicht kunt starten. 
  • Registratie vanuit de Cognitieve Gedragstherapie: analyseren en herkennen van de patronen, emoties en gedachten die jou beperken. Je krijgt nieuwe tools om het oude te kunnen transformeren naar het nieuwe.

Hoe jullie hier invulling aan gaan geven is dus experimenteel. Een gemiddeld traject duurt 10 tot 12 sessies. De sessies duren per keer ongeveer 60 minuten. Vanwege de individuele aard van het traject, zijn prijzen op aanvraag. Plan een oriënterend gesprek in om een voorstelling te maken van jouw reis.


"Tijdens mijn coachingstraject heb ik Juanita ervaren als deskundig, professioneel, goede mix van voorbereiding maar ook los kunnen laten als ‘t anders liep. Ik zou Juanita als coach aanraden. Zij is zeer goed voorbereid, er is een leuke afwisseling aan opbouw van de oefeningen, visualisatie, ademhaling, creatief, huiswerk. Zij is flexibel, maakt gebruik van haar intuïtie.

Soms iets sturend, maar dat zal voor mij nodig geweest zijn.

Ik heb veel geleerd in zaken anders te bekijken, waar ik voorheen moeite mee had."

Sonja