Coaching Catching Creating

- route Dromenvangen en Succes -

De weg naar succes begint bij jezelf 

Dromenvanger nodig om je dromen te realiseren, doelen te halen en succes te boeken?

Je volgt nu nog oude programmeringen en de route van "Verwachtingen en Oordeel". Je beweegt je op de standaard vast bereden wegen. Voor de veiligheid rijdt je op de cruise control. "Wel zo makkelijk, want dan gaat alles zo zijn vaste gangetje, terwijl ik tussendoor nog even een belletje kan plegen en mijn Sociale Media wil checken. Eigenlijk ervaar ik dat als geleefd worden, maar ja...... Anderen staan nou eenmaal centraal en er is gewoon nu even geen tijd en ruimte voor mezelf". En zo houd jij jezelf steeds voor de gek. Want wanneer heb jij je voor het laatst beziggehouden met het vangen en realiseren van jouw dromen? "Ja, daar is nog niets van terecht gekomen, maar daar wil ik nu echt iets aan veranderen!" Dus je wilt je bevrijden van druk en ballast. Je wilt je vrij voelen! 

 

Het avontuur naar vrijheid en succes roept je... alleen je hebt moed nodig en een update voor je navigatiesysteem.

Nieuwe energie en impuls, een ander perspectief en frisse heldere kleuren zouden wonderen doen.

Je kunt best een boost gebruiken! 


"Ik liep vast in wat ik wilde, de twijfel die iedere keer weer leidend werd. Ik was uitgeput en werd haast depri. Ben bij Art2wisdom Coaching begonnen met de 32 BARS behandelingen om rust en ruimte in mijn hoofd te creëren. Wat een ervaring was dat alleen al!! Daarna overgestapt op coaching (in haar Hippiebus gestapt hihihi....) en het heeft me geleerd mijn eigenwaarde beter in te schatten, minder bezig te zijn met wat anderen van mij vinden, beter te voelen wat ik wil in mijn verhaal, makkelijker keuzes te maken. Natuurlijk zijn er nog steeds lastige momenten, maar ik heb geleerd naar mezelf eerst te luisteren. Ik ervaar wat vrijheid voor mij is gaan betekenen, dankzij de professionele coaching van Juanita! Ik kan het iedereen aanraden!"

Annemieke (29 januari 2020)


Klaar voor vertrek 

 

Art2wisdom Coaching staat klaar voor vertrek om samen met jou die reis te beginnen. Zij maakt graag gebruik van symboliek in het uiten van expressie, beeldend en in schrift, om betekenis te geven aan wat speelt, als een vrije blije Hippie of een verdrietige Pierrot. De Hippie-Flower-Power bus, zo een uit de jaren 60/70, staat symbool voor Vrijheid & Creativiteit. De dynamiek van plezier en genieten brengt harmonie en interactie met zich mee en deze combi is je ticket voor de verbinding die je maakt met jezelf!

Dus stap snel in en maak contact!

 

In deze methodiek wordt je uitgedaagd buiten de vaste paden te stappen en te onderzoeken wat dit met je doet. Je reist mee vanuit eigen verantwoordelijkheid, waardigheid, gelijkheid en respect. Een tocht met deze bus geeft jou een gevoel van vertrouwen en veiligheid om autonoom te mogen zijn en ben jij de pionier op jouw innerlijke ontdekkingsreis. 

 

JA of NEE: Kun jij van jezelf zeggen dat je ... 

  • veel om jezelf geeft en jezelf het beste gunt - JA of NEE?
  • tegen jezelf durft te zeggen dat je van jezelf houdt - JA of NEE?
  • mogelijkheden overziet en je durft te kiezen voor wat jij wil - JA of NEE?
  • moed hebt om te veranderen en uitdagingen aan te gaan - JA of NEE?
  • bewust bent van de risico’s en consequenties - JA of NEE?
  • je eigen grenzen kunt aanvoelen en bewaken - JA of NEE?
  • prioriteiten kunt stellen en overzicht creëren in situaties - JA en NEE?
  • kunt handelen zonder dat emoties jou de baas zijn en ze jou in de weg zitten - JA of NEE?
  • makkelijk kunt schakelen van ongemakkelijk naar ontspannen - JA of NEE?
  • dagelijks plezier ervaart en fluitend naar je werk gaat - JA of NEE? 

Meer NEE's dan JA's? Dan kun je wel een boost gebruiken!

 

Art2wisdom Coaching geeft je haar tools mee tijdens je reis om Bewust te leven in VRIJ ZIJN.

Wat is je volgende stap?

Eenmaal in de Hippie bus ontmoet je je reisleider (coach) Juanita. Zij begeleidt je en neemt je eerst mee op VERKENNING. Samen onderzoeken jullie de gebieden die van levensbelang zijn: de blokkades en struikelblokken, de hobbels en de kuilen, de heuvels en de dalen. Daar vinden jullie de tools, die van onschatbare waarden zijn

Op creatieve wijze geven jullie betekenis aan wat er in het veld aanwezig is: expressie aan emoties en gedachten die voor blokkades zorgen. Creativiteit is helend en bespoedigt herstel.

 "Onbeperkt VRIJ ZIJN is blijven experimenteren en ervaren zonder oordeel!" 

Wat heb je nodig voor deze trip?

Je bent benieuwd en nieuwsgierig. Je bent bereid en gewillig. Je hebt een positieve basishouding.

 

Je staat open voor het weg bewegen van de vaste paden, je houdt van experimenteren, onderzoek en gezonde spanning

 

De brandstof die je nodig hebt: moed, doorzettingsvermogen en een portie verantwoordelijkheidsgevoel

Twijfel je nog?

 

Heb je het beeld van jezelf dat je dit niet kunt en het best een beetje eng vindt? De reis kan dynamisch zijn en misschien niet altijd even comfortabel, maar het is een unieke ervaring en zeer de moeite waard! Jij zit aan het stuur en bepaalt de route. In het begin is dat best spannend om de leiding te krijgen, als je dat niet gewend bent. Maar je coach staat je intensief bij. Voel hierin hoe het is om je VRIJ te voelen.

 


"Tijdens de coaching voelde ik respect omdat alles te bespreken is. Van binnen voelde het veilig genoeg om diep in mijzelf te kunnen kijken en te voelen. In kunstzinnige opdrachten kon ik heel diep gaan en verbaasde ik mezelf ook wel door wat er naar de oppervlakte kwam. Het heeft me een goed gevoel gegeven over mezelf en daar heb ik nog steeds plezier van. Voel me nu veel beter en kan het zonder coaching. En als ik even een update nodig heb weet ik Art2wisdom Coaching te vinden. Dus waardevolle coaching. Juanita gaat ook per keer laten gebeuren wat er gebeurt, coaching ligt niet vast maar laat zij afhangen van wat zij ter plekke aanvoelt. Daar hou ik van."

Hannelies (29 april 2020)


Jouw reisduur en je ticket

Een traject kan bestaan uit zo'n 8 tot 12 sessies verspreid over een halfjaar. Je kunt rekening houden met ongeveer 60 tot 90 minuten per sessie. Omdat elke reis persoonlijk afgestemd wordt, elke reiziger een eigen proces doorloopt, krijgt elk traject een andere route. Elke route heeft daardoor een verschillend prijskaartje. Om een goede inschatting te kunnen maken, wordt pas de prijs bepaald na een oriënterend gesprek. Plan dus altijd vooraf een gratis oriënterend gesprek in voor het afstemmen van jouw route. Grijp je ticket en maak een afspraak. Dit is je kans!

Book an appointment with Coaching Art2wisdom using Setmore

"Tijdens mijn coachingstraject heb ik Juanita ervaren als deskundig, professioneel, goede mix van voorbereiding maar ook los kunnen laten als ‘t anders liep. Ik zou Juanita als coach aanraden. Zij is zeer goed voorbereid, er is een leuke afwisseling aan opbouw van de oefeningen, visualisatie, ademhaling, creatief, huiswerk. Zij is flexibel, maakt gebruik van haar intuïtie.

Soms iets sturend, maar dat zal voor mij nodig geweest zijn.

Ik heb veel geleerd in zaken anders te bekijken, waar ik voorheen moeite mee had."

Sonja