Coaching

- op ontdekkingstocht naar jezelf -

Wil jij onbeperkt VRIJ ZIJN? Stap in!

Wat kan dit avontuur voor jou betekenen?

Soms kan het voelen alsof je opgesloten zit in een sleur, routine, verwachtingen van jezelf of van anderen. Alsof je al tijden op de cruise control rijdt en niet bewust bent van waar je heen gaat. Alles gaat zo "zo'n gangetje"! Anderen staan centraal in plaats van een keer te kiezen voor jezelf. Je bent zelfs zover gegaan dat je jezelf een beetje kwijt bent. Je wordt geleefd en ervaart veel stress. Je verlangt enorm naar je vrij te voelen en alles los te laten! Als dat is wat jij ervaart, dan is deze trip echt iets voor jou! 

 

Waarom een reis met Art2wisdom Coaching?

Juanita van Art2wisdom Coaching nodigt je graag uit (symbolisch) in te stappen in haar Hippie Flower Power busje, zo een uit de jaren 60/70, je herkent 'm wel... Waarom? Dat busje betekent voor haar het gevoel van vrij zijn, met elkaar te mogen reizen in de vorm van vrije expressie, die staat voor inspiratie, creativiteit, dynamiek, interactie, verbinding, harmonie, lol hebben en genieten! Die elementen gaan samen met gelijkwaardigheid, oordeelloosveiligheid, respectvertrouwen en autonoom zijn. Deze lopen als een rode draad door haar coaching. Je bent wel je eigen pionier op je pad naar "VRIJ ZIJN". Je leert van haar vrij te denken en je vrij te voelen. Dus vrij te zijn, bewuster te leven.

Wat ga je doen? 

Als je besloten hebt in haar bus te stappen, ga je eerst onderzoeken waar je heen wilt, waar je bestemming ligt. Wat is vrij zijn voor jou? Wat zijn je keuzemogelijkheden? Meer tijd en ruimte voor jezelf bepalen? Waar liggen je grenzen? Wat wil jij echt voor gaan? Wat is je inzet?

 

Ook als je je bestemming nog niet weet, mag ook je mee! Tijdens je reis stoppen we namelijk bij “haltes”. Daar stappen we uit om rond te kijken. Die “haltes” zijn thema’s die het onderzoeken meer dan waard zijn.

 

 

 "Onbeperkt VRIJ ZIJN is blijven experimenteren en ervaren zonder oordeel!" 

Wat heb je nodig, wat neem je mee?

Je bent benieuwd en nieuwsgierig. Je bent bereid en gewillig. Je hebt een positieve basishouding. Je bent flexibel en staat open voor het wijzigen van je route, weg te bewegen van de vaste paden, te experimenteren en op onderzoek uit te gaan. Ook al vind je het spannend!

 

Je hebt de juiste brandstof nodig: moed, doorzettingsvermogen en een portie verantwoordelijkheidsgevoel. Als je goed zoekt vind je tijdens je route een aantal nuttige, waardevolle schatten en tools om onderweg toe te kunnen passen.

 

Wat kan ik jou leren in jouw zoektocht?

  • Van jezelf houden en jezelf het beste gunnen;
  • Mogelijkheden overzien en durven kiezen;
  • Moed hebben om uitdagingen aan te gaan;
  • Bewust zijn van de risico’s en consequenties;
  • De noodzaak van grenzen stellen en prioriteiten kunnen analyseren;
  • Onderweg blijven observeren en reflecteren;
  • Bij elk kruispunt opnieuw kiezen, vrijheid is een continu proces;
  • Geen angst, schuldgevoel of spijt, maar ontspannen in de flow ZIJN;
  • Plezier hebben en genieten van deze reis.

Twijfel je nog?

 

Heb je het beeld van jezelf dat je dit niet kunt en vind je het best een beetje eng? Het is inderdaad een uitdaging!

Een reis in haar Hippie bus kan hobbelig zijn en niet altijd comfortabel, maar het is een unieke ervaring en zeer de moeite waard! Je reist niet alleen. Juanita staat je intensief bij. Jij zit aan het stuur en bepaalt de route. Op je bestemming ben je vrij om te denken en te voelen zonder je te laten beïnvloeden door beperkingen of overtuigingen! Want jij hebt de leiding! Dat is VRIJ ZIJN. 

Je ticket?

Omdat elke reis persoonlijk wordt ervaren, elke reiziger een eigen proces doorloopt, elke routeplanner anders wordt ingesteld, krijgt elk traject een andere invulling en ziet er dus anders uit. Elke route heeft zo een verschillend prijskaartje en hanteren we geen vaste tarieven.

Een traject kan bestaan uit zo'n 8 tot 12 sessies verspreid over een halfjaar. De duur van de sessie hangt weer af van de haltes en de stops.  Je kunt rekening houden met ongeveer 60 tot 90 minuten per sessie. Vanwege de individuele aard van het traject wordt je investering pas helder na het bepalen van de route (korte of lange). Plan dus altijd vooraf een gratis oriënterend gesprek in voor een voorstelling van jouw reis.


"Tijdens mijn coachingstraject heb ik Juanita ervaren als deskundig, professioneel, goede mix van voorbereiding maar ook los kunnen laten als ‘t anders liep. Ik zou Juanita als coach aanraden. Zij is zeer goed voorbereid, er is een leuke afwisseling aan opbouw van de oefeningen, visualisatie, ademhaling, creatief, huiswerk. Zij is flexibel, maakt gebruik van haar intuïtie.

Soms iets sturend, maar dat zal voor mij nodig geweest zijn.

Ik heb veel geleerd in zaken anders te bekijken, waar ik voorheen moeite mee had."

Sonja