Access Consciousness 32 Bars®

- Route Ander Perspectief & Focus -

Horizon verbreden - Ruimte creëren & Focus

"Als je met gemak je keuze kon maken, wordt alles in het leven beter voor jou en je omgeving.

Access Consciousness 32 BARS is een manier om de ruimte voor die verandering in je leven te creëren."

 

Verlang jij naar meer rust en ruimte in je DENKEN, je VOELEN en je HANDELEN? 

Word je bewust van je eigen denkvermogen, je gedachtekracht, je mindset.

De oplossing is Running Your BARS!!

 

Je ROUTE PLANNEN naar VRIJ ZIJN begint bij toegang krijgen tot je bewustzijn! 

  

Wat als je geen focus meer hebt, het lijkt of je zicht troebel is, je niet meer helder kunt denken, bepaalde emoties en gedachten met je aan de haal gaan? Wat als je dan AAN en UIT knoppen op "je dashboard" zou hebben om die belemmerende gedachten en emoties te stoppen en nieuw perspectief en focus AAN te kunnen zetten? Vervolgens alle remmen los gaan bij het resetten van je navigatiesysteem!

 

Access Consciousness - 32 Bars® behandelingen geven je een boost in het creëren van extra ruimte en focus in je hoofd.

Access Bars® heeft duizenden mensen geholpen om veel aspecten van hun leven te veranderen. Mensen laten weten dat hun gezondheid verbetert, ze slapen met gemak, ze hebben betere seks en relaties, gewichtsverlies, zijn vrij van angsten, hebben minder stress en nog veel meer.

 

Ontgrendel de toegang tot meer ruimte voor jouw Next Level 2.0!"Nadat ons bedrijf failliet was gegaan, had ik wel even wat te verwerken en op te ruimen. De 32 Bars behandelingen van Juanita helpen mij om dit te doen, ik ervaar nu ruimte en zin om met vertrouwen aan mijn nieuwe toekomst te werken. De donkere wolk in mijn hoofd heeft plaats gemaakt voor de zon. Ik heb nu 3 behandelingen gehad. Verrassend hoe snel ik een positief resultaat heb ervaren. Ik zal in de toekomst toch minimaal 1 x per jaar mijn APK behandeling bij Juanita blijven doen. Voor nu bedankt Juanita, dit heeft mij een enorme stap vooruit geholpen!" 

Mike Venekamp (11 mei 2020)


Start van je reis met bewustwording

 

Access Consciousness® betekent letterlijk “Toegang tot je bewustzijn”. Met dit programma wordt je je beter bewust van waar je nu zit, je oriëntatie vermogen wordt geactiveerd. Dat is nodig om je navigatiesysteem te resetten of te updaten.

Middels het aanraken van die 32 knoppen rondom je hoofd (Running The Bars®) wordt het opschonen in gang gezet, deuren gaan open om toegang te krijgen tot je bewustzijn voor het creëren van een andere mindset om een nieuwe route te bepalen. Hoe het precies werkt, maakt voor jou niet uit. Wat het doel is, is belangrijker: het opent je vizier, verruimt je waarnemingsvermogen, verscherpt je visie en versterkt je focus, waardoor je vanuit een ander perspectief gaat kijken. Het maakt het voor jou makkelijker keuzes te maken, besluiten te nemen, overzicht te bewaren, obstakels te omzeilen en veranderingen als uitdagingen te ziet. 

 

Wil je toch weten hoe het werkt:

In gebieden waar je hersenen jouw gedachten, ideeën, overwegingen, emoties en overtuigingen je hele leven al hebben verwerkt en opgeslagen, zijn in de tijd de verbindingen vervuild geraakt door overbodige rotzooi. Door de drukpunten in die gebieden aan te raken, worden de elektromagnetische ladingen in die delen opgeheven en creëer je een betere doorstroming. Met deze neurologische methode wordt de herseninhoud opgeschoond. Er wordt ruimte vrij gemaakt voor nieuwe verwerking en opslag. In computertermen kun je ook wel spreken van het opruimen van cookies en het defragmenteren je werkgeheugen. Als een opruimprogramma die je harde schijf naloopt en bestanden en programma’s verwijderd die niet meer nodig zijn. Zo helpt “Running the Bars” je oude overtuigingen en opvattingen los te laten om daarna te herprogrammeren.


"Ik kan Juanita van harte aanbevelen. Al 2 sessies Access Consciousness 32BARS gehad! En derde komt er aan! Diepe lagen van ontspanning werden aangesproken. Super relaxte behandeling!" 

Marcel (08 juli 2020)


 AANBIEDING - ACTIEPRIJS

AANBIEDING A: losse prijs 1 behandeling € 55,00           
AANBIEDING B: Pakketprijs van 3 behandelingen € 150,00 (in plaats van € 165,00)
AANBIEDING C: Pakketprijs van 10 behandelingen € 450,00 (in plaats van € 550,00)

De behandelingen duren 45 tot 60 minuten. Alle prijzen zijn inclusief BTW. 

 

Jij als 32 Bars Ambassadeur 

Ben je enthousiast over jouw 32 Bars behandelingen, dan kun je een 32 Bars Ambassadeur worden. Bij iedere nieuwe klant die jij aanbrengt voor een van de 2 behandelpakketten, ontvang je zelf een GRATIS behandeling!


Direct afspraak maken?

Book an appointment with Coaching Art2wisdom using Setmore


Overtuigingen die betrekking hebben op een aantal levensthema's zijn:

  • Communicatie en controle;
  • Vreugde, verdriet en andere emoties;
  • Vorm en creativiteit;
  • Structuur, tijd en ruimte;
  • Gezondheid, lichaam en seksualiteit;
  • Bewustzijn en herstel;
  • Hoop, toekomst en dromen;
  • Dankbaarheid en vriendelijkheid;
  • Geld.

        "So... let us Running Your Bars!"

 

EEN 32 BARS BEHANDELING RUIMT OP, CREËERT RUIMTE,

VERBREEDT JE HORIZON

 EN OPENT DEUREN NAAR EEN VOLGENDE BESTEMMING!!

"Wat zou je kunnen doen, creëren

zijn of genereren om van jou en je leven een betere versie te maken?

Wat zou jij kunnen waarnemen, leren en creëren zodat het leven weer de moeite waard is?"