Access Consciousness Bars ®

"Wat kan ik zijn, doen, hebben, creëren of genereren dat mijn leven en de wereld een betere plek zou maken? Wat kan ik waarnemen, weten en zijn dat het leven de moeite waard zou maken om te leven?" 

Gary Douglas, grondlegger van Access Consciousness®

Running the Bars

 

Toegang tot de Energiebanen in je hoofd

Access Bars geeft toegang tot het innerlijk weten om in je Grootsheid te komen, geeft toegang tot jouw blauwdruk. Running The Bars is een zachte behandelwijze waarmee je rust en ruimte brengt in je hoofd en je lichaam. Tijdens een behandeling worden de 32 bars op het hoofd zacht aangeraakt. Die 32 bars corresponderen met een aantal levensgebieden die voor ons heel belangrijk zijn: 

  • communicatie,
  • gezondheid,
  • vreugde en verdriet,
  • geld,      
  • controle en creativiteit,
  • lichaam en seksualiteit,
  • structuur en creativiteit,
  • genezing. 

 

Hoe vaak hoor je opwindende en inspirerende dingen waarvan je weet dat je het kan doen en kan zijn? Hoe vaak droom je niet van iets, maar jouw hele realiteit zegt je, dat dat onmogelijk is. "Dat kan je niet, dat lukt je niet, want........".

 

Al vanaf je kindertijd vorm je overtuigingen, conditionering, gedachten en emoties, bewust of onbewust bij onprettige, zelfs nare situaties. Die zijn meteen vast gaan zitten in je lijf vanuit je overlevingsprincipe. Automatisch verval je steeds in patronen  met je reactie op bepaalde concepten. Toen je klein was, waren die nuttig, maar nu je ouder bent waarschijnlijk niet meer. Sommige zitten je zelfs in de weg.

Door die oude overtuigingen en conditioneringen los te laten, ontstaat er ruimte in je hoofd. Er komt weer ruimte vrij voor nieuwe ideeën. Met die nieuwe ideeën kun je bereiken wat je maar wilt in het leven - dromen nastreven!

 

 

32 BARS behandeling

 

Door de gebieden op je hoofd waar alle gedachten, ideeën, overwegingen, emoties en houdingen en overtuigingen opgeslagen worden, aan te raken, wordt er iets geactiveerd waardoor je minder zwaar in het leven gaat staan. Loslaten gaat makkelijker. Ontvangen gaat makkelijker. Je gaat anders naar jezelf en de wereld om je heen kijken. Het vergroot je waarnemingsvermogen. 

 

Wanneer je je Bars laat nalopen (Running the Bars) begint de polaire elektrische lading, zoals die in je hersens opgeslagen zit, op te lossen. Het activeert als het ware een computer virus van Bewustzijn. Het is dan net alsof de delete knop van je computer ingedrukt wordt. Running the Bars, zie het als dat de harde schijf van je computer wordt nagelopen, en bestanden en programma's die niet meer nodig zijn, worden verwijderd. 

  

 

Duur van de behandeling is 60 minuten en de kosten zijn € 55,00 excl. BTW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een 32 Bars Behandeling kan worden gebruikt om verandering mogelijk te maken op alle gebieden van jouw leven. Als je bereid bent  om meer vanuit bewustzijn te functioneren, open je de deuren naar alle heling en genezing.