Meesterschap over jezelf

Meesterschap over jezelf · 18. juni 2020
De kunst van het Manifesteren! Bewustwording op dieper niveau van jezelf, gedachtekracht en vertrouwen. Hoe doe je dat? Wat kom je er tegen? Is het een fantasie, een droom of werkelijkheid? Welke boodschap herken je hierin? Allemaal vragen waar je zelf antwoord op kunt geven. Als je weet hoe het werkt, kun je manifesteren!

Meesterschap over jezelf · 26. april 2019
Moeiteloos...... hoe fijn zou het zijn om moeiteloos door het leven te kunnen stappen zonder dat externe factoren je zo kunnen grijpen. Je doet zo je best om alles goed te regelen en tien ballen in de lucht te houden. Maar het oordeel van anderen hangt altijd boven je hoofd en het ergste is nog dat jij jezelf het meest veroordeeld. Dit kost je al je energie! Maar moeiteloos? Nee, dat zeker niet...…..

Meesterschap over jezelf · 02. november 2018
Rituelen en symboliek geven betekenis aan emoties en gedachten die je steeds in de weg zitten. Als je expressie geeft aan deze emoties en gedachten, zul je zien dat je oude patronen kunt los laten en afscheid kunt nemen van het oude. En het werkt!!

Meesterschap over jezelf · 05. januari 2018
Je herkent dit vast wel. Soms op een totaal onverwacht moment word je mentaal flink onderuit gehaald door een vervelende gebeurtenis. Je flexibiliteit en vitaliteit wordt behoorlijk op de proef gesteld. Emoties lopen hoog op! Meestal komt alles ook nog eens tegelijk. Wat is dan de impact? Een van die momenten kan zijn, wanneer je het gevoel van groot verlies in je leven ervaart. Wanneer het verdriet van vroeger een rol blijft spelen in je leven. Hoe ga je hier dan mee om?

Meesterschap over jezelf · 26. november 2017
Onze waarheid is gebaseerd op wat we waarnemen, wat dit betekent voor ons, wat ons oordeel hierover is, en hoe we hier emotioneel op reageren. Onze emotionele reactie vertaalt zich vaak in onze gedragingen en beïnvloedt onze menselijke geest of gemoedstoestand. Deze is niets anders dan een virtuele waarheid, onze persoonlijke creatie (kunst) die dan alleen voor onszelf geldt en dus voor elk mens anders beleeft wordt. Betekenis geven aan je persoonlijke creatie leidt tot Meesterschap over jezelf!

Meesterschap over jezelf · 26. juli 2017
Expressie van emoties en gevoelens. Hoe gaan we om met onze eigen emoties en hoe reageren we op de emoties van anderen? Hoe uit dit zich in gedrag? En in hoeverre kun jij je emoties reguleren? Hoe hoog is jouw emotionele intelligentie? Door je gedachten, emoties en gedragingen te registreren en te onderzoeken kun je een patroon herkennen. Door op een goede manier expressie te geven aan onze emoties, kunnen we disfunctioneel gedrag begrijpen, voorkomen of verminderen.