Meesterschap over jezelf · 18. juni 2020
De kunst van het Manifesteren! Bewustwording op dieper niveau van jezelf, gedachtekracht en vertrouwen. Hoe doe je dat? Wat kom je er tegen? Is het een fantasie, een droom of werkelijkheid? Welke boodschap herken je hierin? Allemaal vragen waar je zelf antwoord op kunt geven. Als je weet hoe het werkt, kun je manifesteren!

Verandering · 18. maart 2020
In deze heftige tijd waarin de Corona Virus ons leven enorm beïnvloedt, ervaar je vooral als ondernemer nog meer stress en wordt je flink onder druk gezet om nieuwe creatieve ideeën te bedenken om te overleven... Hoe creëer je dan weer structuur, rust, tijd en ruimte in je hoofd voor die nieuwe ideeën?

Vrij voelen · 08. januari 2020
Vrij zijn, Vrij voelen……………. Sta er eens een moment bij stil! Wat zeggen die woorden je? Wat doen ze met je?Los zijn van de beperkende en bepalende gedachten en emoties die jou van je vrijheid ontnemen. Welke gedachten komen er nu meteen bij jou op en welke emoties ervaar je erbij? Ik laat je er even bij stil staan……….. Ben heel benieuwd wat die gedachten zijn en welke emoties jij ervaart.

Meesterschap over jezelf · 26. april 2019
Moeiteloos...... hoe fijn zou het zijn om moeiteloos door het leven te kunnen stappen zonder dat externe factoren je zo kunnen grijpen. Je doet zo je best om alles goed te regelen en tien ballen in de lucht te houden. Maar het oordeel van anderen hangt altijd boven je hoofd en het ergste is nog dat jij jezelf het meest veroordeeld. Dit kost je al je energie! Maar moeiteloos? Nee, dat zeker niet...…..

Vrij voelen · 28. maart 2019
Als coach, mediator, oplossingsgericht meedenker en bruggenbouwer ben ik voor creëren van een nieuw coaching programma een onderzoek gestart naar wat “floreren in vrijheid” en “kleur bekennen” betekent voor anderen. Als je de woorden Vrije Geest voorbij ziet komen, wat roepen ze dan bij je op? Welke associaties krijg je bij het woord vrij en geest?

Meesterschap over jezelf · 02. november 2018
Rituelen en symboliek geven betekenis aan emoties en gedachten die je steeds in de weg zitten. Als je expressie geeft aan deze emoties en gedachten, zul je zien dat je oude patronen kunt los laten en afscheid kunt nemen van het oude. En het werkt!!

Verandering · 25. juli 2018
JA zeggen tegen jezelf en NEE durven zeggen tegen anderen. Voor de kracht van het ja zeggen en de kunst van het nee zeggen, is moed, zelfreflectie en zelfkennis nodig. Pas als je weet wat jij wilt met je leven en wat hiervoor nodig is, durf je misschien ook ruimte in te nemen en te laten zien waar jij voor staat. Of twijfel jij altijd over alles?

Verandering · 23. maart 2018
Het volgen van je hart, je passie, wat betekent dat eigenlijk? In hoeverre beleef je geluk en in hoeverre ervaar je ook een innerlijke strijd? Ga je zover in het volgen van waar jij in gelooft, dat je jezelf aan het verliezen bent? Laten we het woord "passie" eens onder de loep nemen.

Verandering · 23. februari 2018
Quality time is in deze tijd zo waardevol! Tijd waarin we het zo druk hebben met onszelf, dat we vergeten te genieten van en met elkaar, en gezamenlijke activiteiten. Die moeten gepland worden. Van spontaniteit is geen sprake meer. Steeds vaker hoor ik van mijn klanten: er is geen tijd en interesse voor elkaar, we leven een beetje langs elkaar heen, er is nauwelijks betrokkenheid met elkaar. Dit zorgt voor verstoorde relaties binnen het gezin. In mijn blog geef ik enkele tips over Quality Time!

Inspiratie · 19. januari 2018
Het nieuwe jaar is begonnen! Laat je eens inspireren en motiveren door de nieuwe energie die vrij komt, als je tijd voor jezelf neemt en weer kleur brengt aan de wereld om je heen, je nieuwe voornemens en wat er innerlijk speelt. Laat je fantasie eens op hol slaan en kijk waar het je brengt!!

Meer weergeven